1. 201.
    +3 -1
    inanmıştım lan ben ciddi ciddi okuyordum gerçek olduğunu düşünerek ama dıbına koyum herif aynı ev demiş lan şu kadar entrydir amk snapeinden korktuğunu söylüyor şimdi aynı ev diyor giberim böyle senaryoyu. o kadar korktuğun sevmediğin nefret ettiğin insanla aynı eve çıkılır mı oç şurda kaç kişiyi bi anda gibmiş amk muallaksi.

    edit: vay amk biraz araştırmayla ne kadar huur çocuğu bi insan olduğu göz önüne serildi.

    (bkz: am günü yağ olayını çözdük/#63628762)

    herifin yalanlarını ilki bu değil beyler. adam sözlüğü kandırmayı görev haline getirmiş puştun teki amk. bi bakın adamın entrysine inanmanız olası*. ama eisteinin torunu panpamız durumu açıklığa kavuşturmuş amk. ahanda o müfettiş gadget entry:

    (bkz: am günü yağ olayını çözdük/#63633534)

    yazdıklarına inanmıyoruz huur çocuğu 3:33 olayını da duymuştur biyerden amk sallıyodur. bişey olmasından korkuyorum dediği yazarla da pmden anlaşmışlardır amk kesin yemeyin olm bunları saf duygularınızla oynuyor annesiz bin.

    korku filmi niyetine okuyun amk ama bu bin kurusunun başından geçmiş gibi anlatmasına yüz vermeyin hepinizi kandırıyor binin evladı.

    edit2: hatta şimdi bu bin kalkar kanıt olarak verdiğim entryyi de siler amk beklerim bu muallakden. mühendislerin yüz karası amk. einsteinin torunu panpamız da ben de mühendislik okuyorum ama bu huur çocuğu bu hayalgücüyle nasıl okumuş anlamadım amk. hocalarının taşşağını yalamıştır amk yarın bi gün bunu da "hocalara taşşağımı yalattım anlatıyorum" başlığıyla anlatır kesin bu midesiz.

    özet: herif sizi kekliyor, kanıtlar yukarıda.
    ···
   tümünü göster