1. 1.
    +5 -2
    lan ne kadar düşük bi halkımız var ya aklım almıyo dıbına koyim cidden bu kadar insanları büyütmeyi , yüksek görmeyi nasıl becerebiliyoz dersiniz ?

    pamela anderson 10 dakika bi dizide oynamış da twitter'da en çok yazılan konuşulan olmuş facebook'ta iki kişiden biri oha pamelaaa yaaa inanılmazz yaaaa gibisinden bi şeyler .

    ulan kimdir bunlar nedir dünyaya katkısı nedir neyiyle ünlü olmuştur bunlar - bugün gelenin ferresinu izlemiştim bu da bi etken olabilir -

    amk bi bilim insanı olur bi dünyaya katkılı , bilgili aklıyla , zekasıyla bi yerlere gelmiş insanlar olur istediğin şekilde karşıla dıbına koyim . tamam bu benim tabirimle bi gibe yaramazları da karşıla ama abartma dıbına koyayim ya abartma bütün türkiyenin gündemi geldiğin gibi sen olursun senden daha büyük senden daha önemli bi şeyimiz yok imaji verip ne kendini ne beni ne ülkemi rezil et

    eksi verenleriniz olmuş tamam verin dıbına koyayim da neden verdiniz onu söyleyin fikrinizi belirtin ben yanlış düşünüyosam doğrusunu bileyim hatamdan döneyim , şu yazdığımın nesini yanlış buldunuz anlatır mısınız ?
    ···
   tümünü göster