1. 1.
    +18 -1
    anal ciks, sanırım ciks türleri arasında en çok yanlış anlaşılmaya maruz kalan ciks... o nedenle bugün size anal ciksle ilgili yanlış bilinen 7 gerçeği yazacağım... keyifle okursunuz umarım *

    1- anal ciks pistir
    yanlış! artık herkes farkındadır sanırım, hijyen çağındayız. e bu da şu demek oluyor; normal hijyen kurallarını izleseniz bile temiz bir anüsünüz olur. ekstra bişey yapmaya gerek yok yani. ayrıca insan dışkısı anüste değil, bağırsaklarda olur. yani anal ciks yapmadan dışkılanması ve temizlenmesi, anüsdeki hijyen sorununu tamamen ortadan kaldırır. ayrıca artık eczanelerde bile bulabileceğiniz ve kolayca uygulayabileceğiniz lavman setleriyle, anal ciksi çok daha temiz hale getirebilirsiniz.

    2- anal ciks acı verir
    eğer doğru tekniklerle yaparsanız asla. hatta anüs bölgesi doğru şekilde tahrik edilirse, vajinal birleşmeden bile zevkli olabilir. klitorisin uzantısının anüs kısmına denk geldiğini önceki yazılarımda yazmıştım. yani çok aceleci olmazsanız, agresif davranmazsanız anal ciks her iki partnere de büyük zevkler yaşatacaktır. zaten aceleci ve agresif olmak, sadece anal cikste değil-vajinal cikste bile acı hissi verecektir. anal ciksle ilgili yazdığım diğer yazılardan hatırlarsınız; yeterince bilgi ve tecrübe, ve biraz da kayganlaştırıcıyla anal ciksi çok rahat ve acısız yaşayabilirsiniz. çok daha ilginç bi bilgi vermek gerekirse; vücut kaslarının tamamı, özellikle vajinal ve anal kaslar kendisine nasıl davranıldığını hatırlar. yani ona göre davranın:)

    3- anal ciks sağlığa zararlıdır
    sağlık durumundan emin olmadığınız birisiyle anal ciks yaşıyorsanız, prezervatif kullanılmasına özen gösterin. çünkü anal ciks, HIV ve diğer cinsel yolla bulaşan hastalıkların en kolay bulaştığı yoldur. anal ciks yapan bir kadının ilerki yaşlarında dışkısını tutamama gibi ağızdan ağıza dolaşan olay ise tamamen efsanedir. anal kaslar, vücuttaki en sıkı kaslardandır ve anal ciks genişlemesine yol açsa da, asla böyle bir problem yaşatmaz. şimdi onu açalım biraz...

    4- anal ciks dışkıyı tutamamaya neden olur
    anal kaslar elbette büyük hasar verilirse veya beyinde kasları kontrol eden kısım zarar görürse, dışkıyı tutamama gibi bir durumla karşılaşabilir. bu nedenle anal ciks acele ve agresif bir şekilde yapılmamalıdır. bu şekilde yapılan ciks, uzun vadede dışkı tutamamaya neden olmasa bile; ciddi zararlar vereceği kesin.

    5- anal ciks doğal değildir
    Alfred Kinsey, "doğal olmayan tek ciks, yapamadığınız cikstir" der. anal ciksin yüzyıllardır yaşandığını göz önüne alırsak, doğal değildir demek tamamen yanlış olur. tarih boyunca birçok kültür, anal ciks yapmıştır. ama elbette burdaki önemli nokta, vücudun size ait olduğu ve kararı verecek olanın siz olduğu gerçeğidir. eğer doğal değil diyorsanız, yapmayın.

    6- anal ciks homo işidir
    işte sığı bir bakış açısı, maalesef... birçok insan anal ciksin sadece erkek homociksüeller tarafından yapıldığını ve sadece ferrelarda olduğunu düşünür ama elbette böyle birşey yok. anal ciks, yüzyıllardır hem kadınların hem de erkeklerin zevk alarak yaptıkları bir ciks çeşididir. daha da ilginci, homociksüel erkeklerin %30'u hoşlarına gitmediği için anal ciks yapmadıklarını söylemişlerdir.

    7- anal ciksi kadınlar sevmez
    ilginçtir, halk arasında hep anal ciks berbat bi deneyimle yaşamış kadınların hikayelerini duyarsınız. çok nadir anal ciksten deliler gibi zevk alan ve bunu sıklıkla yapan kadınların hikayeleri dolaşır. "iyi kızlar anal ciks yapmaz" mantığı dolaştıkça da, tabu olarak kalacak olan anal ciks, elbette "acı veriyor" diye dilden dile dolaşacaktır. oysa anal ciksten zevk alan kadınların oranı, acı duyanların 1.5 katı kadar fazladır.
    ···
   tümünü göster