1. 1.
    +7
    eveeeeet... vajina ve penisten sonra sıra geldi sperme. arasıra bu tip yazılar yayınlayacağım. umuyorum hoşunuza gidiyordur. okuyun bakalım neymiş sperm hakkında bilmedikleriniz;

    1-kadınların sperme alerjisi olabilir; dünya üzerindeki kadınların %5'inin sperme alerjisi var, doğru okudunuz. ama şanslılar ki, bu alerji ölüme falan neden olmuyor. ufak ve çokta rahatsız etmeyen belirtileri dışında pek bir sıkıntı yaratmıyor. ama elbette erkek tarafından bakıldığında böyle değil. sperme alerjisi olan bir kadınla birlikte olursanız, size oral ciks yapmaz, ağzına boşalınmasına izin vermez, anal veya vajinal mutlaka prezervatif kullandırtır.

    2-sperm yutmak hamileliği kolaylaştırır; gerçekten! araştırmalar göstermiştir ki, hamile kalmadan önce partnerlerine oral ciks yapan ve spermlerini yutan kadınlar çok daha rahat hamilelik geçiriyorlar. özellikle tansiyon ve hamilelik nöbeti gibi problemler yaşamıyorlar. bunun nedeni ise, kadın vücudunun sperm yoluyla farklı bir DNA'ya alışmasıdır.

    3-sperm kadına mutluluk verir; gerçekten sarsıcı bir orgazmdan sonra, vajina kanalına boşalan sperm kadın vücudunda mutluluk hormonu salgılanmasını sağlar. elbette bunu ya mutlaka kocanızla yapın, ya da partnerinizin bir hastalığı olmadığından emin olun.

    4-bir erkeğin zevk suyu asla bitmez; penisin vajinada kaymasını sağlayan o zevk suyu vardır ya, işte o asla bitmez bir erkekte. ayrıca araştırmalar kanıtlamıştır ki, bir erkek boşaldıktan hemen 15 dakika sonra tekrar sperm sağlayabilir. bu da ne demek oluyor? başarabilirseniz, bir erkekte bir kadın gibi arka arkaya orgazm olup, boşalabilir.

    5-sperm diş çürümesine engel olur; spermin içinde asit sever bakteriler olarak adlandırılan bakterilerden vardır. ve bu bakteriler de diş çürümelerine tamamen engel olur ve dişleri parlatır. yani? erkeğinizi ağzınıza boşaltın, spermler dişlerinize bakım yapsın, sonra da rahat bir hamilelik için onları yutun(madde 2).

    6-sperm besleyicidir; evet bunu çoğunuz biliyordunuz zaten. içinde bol miktarda protein olduğu doğru. ama başka şeylerde var. mesela bir çay kaşığı kadar spermde; 7 kalori, bir portakal kadar C vitamini, kalsiyum, magnezyum, potasyum, B12 ve çinko vardır.

    evet sperm hakkında bilmediklerinizi de öğrendiniz. artık spermlere nasıl davranmanız gerektiğini biliyorsunuz:)
    ···
   tümünü göster