1. 1.
    +28 -2
    sabah akşam millet sözlükte şu kız beni giblemedi, şu kıza talibim seviyorum ne yapayım falan diye başlıklar açıyor millet. bunların çoğu bu konularda tecrübesiz ve hayatı olduğu gibi kabul etmekte zorluk çeken panpalarımızdır. bu işlerde az bi tecrübem olduğunu düşünüyorum ve erkekler ezilmesin, panpalarım karı kızdan fırça yemesin diye, bazı açıklamalar yazacağım.

    meşhur rus erotik film yapımcısı vardı, Roman Trakhtenberg. adamın çok güzel bir lafı vardı. "Kadınlar erkekler kadar hayvandırlar". Bu laf bu işlerin püf noktasıdır. Kadınları hiçbir zaman şımartmayacaksın arkadaş. kadın, kız diye, ayaklarının arasında am var diye, hiçbir zaman kendinden daha üstün muammelesi yapmayacaksın.

    kadınlar her zaman kendilerinden daha güçlü, daha akıllı erkekleri severler. her bayramda son paralarını biriktirip kızı yemeğe zütürürsen, sende olmayan şeyleri, sende varmış gibi gösterirsen, bu işin sonu iyi değildir. her zaman kendin olacaksın arkadaş. inan ki, monica bellucci bile olsa karşındaki kız, eğer kendini yeteri kadar güçlü ve kararlı gösterirsen, o kızın senden kaçışı yoktur.

    bi de ergenlerin yaptığı en büyük hata vardır. ilişkilerin daha başında "ben seni seviyorum" demek. bu sözü ucuza satmayacaksın arkadaş. tamam, ilk bakıştan aşık olduysan anlıyorum ama, bunu belli etsen bile, sözlere dökmeyeceksin hisslerini. kızı deli gibi sevebilirsin, bu çok güzel. bunu kesinlikle hissettirmen lazım ama, o lafı söylemeyeceksin başta. bırak zaman geçsin, kızın seni sevdiğinden emin ol ve seni seviyorumu öyle bir zamanda sölye ki, kız seni pes geçemesin, sözün değersiz kalmasın.

    belki bu lafımı bazılarınız kabul etmeyecek ama, kızdan özür dilemeyeceksin. anasını gibmiş bile olsan özür dilemeyeceksin panpa. bu işin zor tarafıdır aslında. bu kurala uymak için, hata yapmaman lazım. herketlerine, sözlerine, düşüncelerine dikkat edeceksin ki, sonda özür dilemek zorunda kalmayasın. ama hepimiz insanız, kesinlikle hata yaparız, işte eğer çok nadiren bir hata yaparsan, özür dileme arkadaş. günahını itiraf edebilirsin hareketlerinle, kızın gönlünü almaya çalışabilirsin, ama şu lanet lafı söylemeyeceksin ezik ezik.

    kızın yanında her zaman yakışıklıymış gibi duracaksın. gecenin bi saatinde olsun, sabahın kölünde olsun farketmez, her zaman düzenli ve yakışıklı olacaksın. her zaman kendine dikkat edeceksin. hayvan gibi kokmayacaksın mesela. dişlerin her zaman temiz olacak, kül tablası gibi kokmayacaksın. parfüm kullanacaksın ama, parfümle yıkanmayacaksın. az bi şey güzel koku geldi mi, o yeter.

    seçimleri kesinlikle sen yapacaksın. gideceğiniz lokantadan tut, izleyeceğiniz filme kadar, en son kararı sen vereceksin. erkeksin çünkü. erkeklik liderlik demektir, liderlik bizim yaratılışımızda var arkadaş. bunu hiçbir zaman kaybetmeyeceksin.

    Bi de, kızın içinde seni kaybetmek korkusunu yaratman lazım. kız seni hiçbir zaman elinin içinde hissetmeyecek. her zaman seni kaybedebilir düşünecek. eğer seni kaybetmekten korkmazsa, naaparsan yapayım bu muallak hep yanımda zaten, beni hep affeder ne tak yesem de diye düşünürse, o zaman değersiz kalırsın. sana koklayıp başkasına yedirir kesinlikle.

    Brad pitt bakışına sokayım senin. nedir lan o bakışlar. kenardan ne kadar taktan göründüğünü sözlerle anlatamam, inan bana. adam gibi bak kıza mıza, etrafa falan gözlerinden ateş saçmaya calışma sakın, kepaze olursun amk. hiç bir kız adam brad pitt gibi bakmaya çalışıyor diye o erkeği beğenmez. ya brad pitt-sin, ya da değilsin, bu kadar basit. brad pitt-sen, kendin gibi bak, zaten brad pitt bakışı olacak, eğer değilsen, hiç deneme, yeminle.

    şimdilik bu kadar binler. kendinizi hiçbir zaman ezdirmeyin. yaşasın am gibmek!

    özet: kadınları kendine sevdirme formülleri panpa

    edit: aklıma geldikçe ara sıra ekliyorum
    ···
   tümünü göster