1. 1.
    +2
    panpalar bu otobüste başımdan geçen başka bi olaydı http://inci.sozlukspot.com/e/75795874/ şimdi de yine otobüste başımdan geçen farklı bi olayı anlatıcam.

    ben yine marmara göztepe kampüsten otobüse bindim kadıköye gidiyorum, en ön koltuktayım. yan koltuktada okuldan iki kız onlarla muhabbet ediyorum. tam boğanın orda kırmızı ışıkta öndeki dolmuş şöförü indi geldi bizim otobüs şöförüne saydırıyo, nasıl şöförsün sen üstüme çıkıyodum, orda fren var bassana amk. ne o fren la fren diye baya atarlandı. bizim otobüsün şöförü bas git lan, bas git işimiz gücümüz var dedi. adam dedi lan ne biçim kullanıyon lan falan devam etti. bizim şöför sinirlendi ayağa kalktı lan yürü git, başlıcam falan. dolmuş şöförü gitmezsem nolur lan amk, gitmezsem nolur falan dedi kapıdan içeri girdi, bizim otobüsün şöförüde otobüsün kapıyı kapadı, herkesde izliyo. bi baktım en öndeki tek erkek benim, bizim kızlarda korkmuş izliyolar, dedim oğlum gir şunların arasına. bunlar tam yumruklaşcak girdim dedim;
    - ayrılın abi hadi işi gücü var herkesin

    ama bendende başka kimse ayırmıyo bunlar küfürleşiyo, oç, amk, ananı gibtim falan, bende bunların arasında en önde bi yandan otobüsün kapısını açmak için tuşlara basmaya çalışıyorum kapıyı açmak için. bide kızlarda orda olay büyümesin istedim. havada soğuk amk. neyse şöföre dedim abi kapıyı aç gitsin hadi. bunlar hala küfürleşiyo amk. ben aralarındayım birini bi kolumla birini bi kolumla itiyorum, bunlar birbirlerine dalmaya çalışıyo. otobüsün şöför en son açtı kapıyı, bu adam tam inerken senin dıbına koyayım dedi baya bi vurgulayrak, bizim şöför arkasından koşoyo, senin ananı avradını giberim diye şöförü gene ben tuttum dedim otur dayıda sür şunu amk.

    buda başımdan geçen öyle bi olay beyler
    ···
   tümünü göster