1. 1.
    +37
    bakın beyler hiçbirinizi tanımam ama sebepsizce seviyorum. gececi tayfasınız dinlersiniz beni..

    babam eskiden sigara içerdi hatta takunu çıkarırdı bazen günde 3 paket 3 paket ve yanılmıyorsam marlboro.. sonra 1000 kere yalvardım babama bırak bırak bırak diye küçüktük tabi olm annemiz babamız herşeyimiz bizim. neyse babam 1000 kere bıraktı sigarayı ,her seferinde bu son demesine rağmen.. sonra net hatırlamıyorum ama 2000-2002 gibi babam bıraktı sigarayı..bu seferde ablam başladı amk ablamı bıraktırmaya çalıştım daha başaramasamda günde 2 tane falan içiyor.bu bile çok iyi günde 1buçuk paketi gören biri için.. şimdi babamda bi öksürük var geçmek bilmiyor aylardır.2 kere doktora gitti doktorlar birşey yok diyip şurup veriyorlar. inanırmısınız saatlerdir onu araştırıyorum hatta günlerdir her öksürüğü tuttuğunda aklıma geliyor ve araştırıyorum.. neyse araştırdım beyler sonunda aynı bu durumda olan birini buldum adam 4-5 ay boyunca sürekli kuru öksürük çekiyormuş gece uyurken birşey yok ama uyanınca sabah başlayıp ara ara gelen geceye kadar süren öksürük.. doktor doktor gezmişler bizim pederle aynı öksürük ilacı verip yallah.. meğer durum boğazı tahriş olmuş verdikleri ilaç iyileştiriyor bğazı ama tahriş olan boğaz öksürtüyor tekrardan.. herneyse,bu araştırmaları yaparken heryerde karşıma kanser çıktı..
    kanserin çıktığı heryerde de karşıma sigara çıktı beyler sigara içmeyin gençsiniz amk içiyorsanızda azaltın, inanın o insanlar yerinde olmak istemezsiniz... forumlarda insanlar yazmış akciğer kanseriyim işte bilmemkaçıncı evredeyim şöyle şöyle şöyle oluyor napıyım? yada akciğer kanseriyim şifalı bitki...

    beyler içmeyin şu dıbına koyduğumun illetini içmeyin amk stresteyseniz stresten geberin ama içmeyin olm.. gidin kahve için bira için rakı için modunuza hangisi uygunsa ama sigara çok fena birşey..bi yazın google a akciğer kanseri diye bi çıkan sonuçlara bakın amk.. dünyanın en değerli şeyi sağlık beyler. sağlığınızı koruyun.
    ···
   tümünü göster