1. 51.
    +5
    kız msn ye geldi. kız hakkında zaten biraz fikir sahibi olduk. profil fotosunun durumuna göre de kızı kategorize ettik. şimdiki hedefimiz kızı kamerada görmek. ondan sonraki hedefte de cebini almak. internetten kızı düşürüp gibinceye kadar olan sürece %100 dersek , şu an loadingimiz %5te felan. sabırdan öte bişey bu. uygun yerde doğru cümlelerin seçimi. taktik aynı doğrultuda sürüyor. kıza abaza olduğumuzu belli etmemek için kelimeleri çok doğru seçiyoruz. kız meyilli de olsa , biz sanki 31i yeni çekmiş gibi , gibişle hiç alakamız yokmuş gibi davranıyoruz. biraz da genel kültür ile ilgili bi olay. yani herşeyden anlıyoruz. googla wikipedia saolsun. yazışırken öle konulara giriyoruz ki kız bize bu kadar şeyi nerden biliyorsun çok mu okuyorsun diyor evet tuvalette bile okurum diyorsunuz. mesela en dangoz kız bile edebiyattan felan hoşlanır. şiir felan paylaşıyoz. serbest şiiri çok seviyo kaltaklar. kızın siyasi görüşü doğrultusunda şiir olayına giriyoz. nazım hikmet felan. ama bir tüyo. siyasete girmeyin panpalar. siyaset konusu açılınca konuyu direk çevirin. ben bu yüzden çok gibtir yedim. aynı görüşten bile olsanız hiç bi kız neredeyse siyaset sevmiyo. konuyu nabın edin yine burçlara felan çekin.
    kızlar bir de depresyon muhabbetine bayılıyo. hepsi değil ama çoğu. zamanında girdiğiniz bir bunalımdan laf açıyosunuz. sonra bu kerkenezler kendilerini biranda pgibolog sanmaya başlıyo. ben bunu çok denedim. gerçekten işe yarıyo. sonra kendi girdikleri bunalımları anlatmaya başlıyo. türkiyede yaşayıp da depresyonda olmayan kız neredeyse yok. ya bunların sevgilisi gibtir çekmiş, ya erkek ark bulamamışlar. bi şekilde depreseler. ve bu depresyon mevzusunun neticesini söliyim. kız direk şu şekilde soruyor. hayatında biri var mı sextus? sevgilin var mı diye de sormazlar. hayatında biri var mı...
    işte mihenk taşlarından birinin üzerindesiniz pampalarım. bu soruyu ilk siz değil o soracaktı ve sordu da. başardınız. level 1 complete.
    ···
   tümünü göster