1. 1251.
    +2
    ağır spoiler içerir.

    --spoiler--
    şimdi öncelikle final bölümü çikmadan önce doktorun rick'in kulağına fısıldadığı şeyin, virüsün mutasyon geçirdiği ve tüm insanlara bulaştığını,ancak kişinin walker olması için ölmesi gerektiğini bu başlıkta belirtmiştim.
    isteyen entrilerime bakabilir.

    final bölümü ve üçüncü sezona gelirsek.
    yeni sezonda en önemli olay diziye iki yeni köklü karakterin geleceği.
    birincisi bu: http://nerdreactor.com/wp...ing-Dead-Danai-Gurira.jpg
    adı michoneolan bu zat-ı şahıs amlı,siyahi katana ustası. yanlarındaki zombiler ise evcilleştirilmiş bir nevi. kolları kegib ve çeneleri yok. yani zararsızlar. bu şahsı üçüncü sezonda daha açık göreceğiz.
    üçüncü sezonda karşımıza çıkacak bir diğer kişi ise governor ve yeni sezon adı da zaten rise of the governor diyenler var. yani köklü iki karakterle karşı karşıyayız.
    final bölümüne gelince, en sonda görünen yer ise hapishane. rick'in bahsettiği saklanacak ve kendimizi koruyabileceğimiz bir yer olmalı diye üstüne basa basa söylediği yer burası. zaten yeni sezonda bu hapishanede saklanacaklar.

    ayrıca ağır bir spoiler daha. bu biraz tahmin gibi ama. şimdi bu huur lori hamile ya. virüs de mutasyon geçirdi. tüm bedenlere bulaştı,ama kişinin ölmesi gerekiyor. olayı tam ters düşünürsek, bebeğin de zombi olarak doğması muhtemel.

    şubat ayında yeni sezon çıkacak dediler,bekleyip göreceğiz.
    --spoiler--
    ···
   tümünü göster