1. 1.
    +7 -5
    Çok çok Sık sorulan sorular

    çok da gibimde olmayan uyarı:
    bilgi içeren yazı alert!! Ona göre. Çok üzdünüz beni panpalar ondan oturup yazdım bunu lan.

    index (sorunuzu sorun konunuza gidin panpalar (ctrl+f ile arama yapın))

    1- gay nedir? (muallak 101)
    2- bir insan niye gay olur amk?
    3- gibtiğimin muallakleri nasıl çoğalıyosunuz lan siz?
    4- iyi de amk niye gözümüzün içine içine sokuyosunuz bunu lan, panpa? (inci sözlük özel bölümü)
    5- hacı travestiler, transciksüeller ne iş öyle yaa ciddiyim :///...
    6- panpa tanıdığın lezbiyen varsa ayarlasana lan?
    7- şimdii şu biciksüelliği anlat hele bi hacı, tam anlamadım ben bunu
    8- biciksüellik nedir tamam da amk nası bi iş bunlarınki lan?
    9- panpa ben herkesin tercihine saygılıyım (en önemli konu bu, zurnanın zırt dediği yer)
    10-panpa iyi güzel de allah dininde yasaklamış bunu amk daha neyin derdindesiniz?
    11-tüm muallakler ateist midir?
    12-panpa saygılıyım da kapitalizmin getirdiği bir şey bu eşcinsellik be... (9. Bölümdekilerin kardeşleri)
    13-özgürlüğün sınırı ne? zoofili, nekrofili ve pid0filide mi serbest olsun yani?

    1-) gay nedir? (muallak 101)
    eğer cidddi ciddi moronsanız önce bu: gay, kendi cinsiyeti ne olursa olsun yine kendi cinsiyetindekilerden hoşlanan insanlara denir. (evet aktif gayler de sapına kadar gaydir, inanmıyosanız onlara sorun ^.^)

    gayler her buldukları erkeği giben ya da üstüne oturan şeyler değillerdir sevgili panpalarım. zütünüzü korumanıza, gay savar donu giymenize gerek yok yani. Seviyosanız giyin tabi amk, bana ne... Şimdi kendi üstünüzden düşünün, bir kızı gibmek için nefes alıyor olması dışında gereken ilk şart ne? içinizde “ohşşş kıza bak amk” hissiyatı uyandırması değil mi? Heh, işte aynı şey biz muallaklerde de var, bu bir.

    ikinci şart nedir peki? Kızın size izin veriyor olmasıdır değil mi? Bu soruya hayır diyen panpalar başlıktan gibtir olup gidebilirler efenm. Aynı şart gayler için de geçerli işte panpa. Unutmayın bu gibik iki şartı.

    gay dediğinizde aklınıza sadece şu kişiler mi geliyor? (ferregrafik değildir)
    http://www.myspacelayouts...ges/funny/gay-as-this.jpg
    http://www.emo-site.com/images/emo-boys/emo-boy.jpg

    hayır kardeşim bakın, bu tipteki insanlar genelde feminen bir yapıdadır ve dışardan bakan bir insan için bu kişilerin heterociksüel olmadıkları şappadanak anlaşılabilen bir durum, işte bu yüzden tüm gayler böylemiş gibi bir algı oluşuyor. Çünkü siz yolda giderken şöyle adamları tek başına görseniz, onlara gay demez, bir şey isterlerse; “eheh peki abi, hemen o.o” dersiniz

    http://4.bp.blogspot.com/...2787536586_e39b851316.jpg

    tabi yukarıdaki linkte boy gösteren abiler de, birinci tipteki gibi olmayan tüm gaylerin bu şekilde olacağı anldıbına gelmiyor. Bunlara bear diyoruz ve onlar da kendilerine gocunmadan bear diyorlar ve bundan mutlular.
    Ve biliyor musunuz sevgili hetero panpalar, inanmazsınız size bir gay fotoları koyarım “aha lan bu aynı bizim rıza” dersiniz ki gaylerin %90ı aslında bu tipteki insanlardır. Bunun ispatı için bir gay arkadaşlık sitesine mesela “planetromeo.com, gabile.com, hadigayri.com” resimsiz üye olup, ordaki profilleri gezebilirsiniz, ufkunuz genişleyecektir eminim. Planetromeo mesela dünya geneli bir site, almanyanın saxony eyaletindeki gay mizacından tutun, kayserili gay panpaların nası göründüğüne bile bakabilirsiniz yani o derece

    mesela çoğu profilde şöyle yazılar görürsünüz; “kadınsılar uzak dursun” (bu konuya sonra değinicez)

    kısaca panpalar gay dediğimiz insan, hetero olanından görünüşte “hiçbir” farkı olmayan (ki heterolarda da leathercı abiler vardır bizim bearlar gibi (ki gaylerde de leather olayı var) ancak içinde yine kendi cinsiyetinden birisini arzulayan insanlara denir.

    Kısaca kaç çeşit gay vardır tanıyalım, bakalım bütün gayler deldirmekten mi hoşlanıyormuş

    Aktif Gay – bu panpalar sadece döte odaklanmış haldedirler (ama her aktifi pasif yapabilecek biri de bulunur derler heheh) bu kişiler iri yarı sert adamlar olabileceği gibi, hiç ummadık biri de olabilir.

    Pasif Gay – bu panpalardan birini yakınen tanıyorsunuz. Hehe evet, “gotten sabikali” büyük olasılıkla bu kategori içinde, o yüzden fazla anlatmama gerek yok sanırım <3

    Aktif-Pasif Gay – bendeniz de bu gruba dahil olaraktan, hem emmeye, hem de gömmeye gelebileceğimizi belirteyim efenm, her duruma uyumsağlayabiliyoruz, (ortadaki dede yani)

    bu konu bitti panpalar, gay budur işte.

    2-) bir insan niye gay olur amk?
    sen durup dururken: “ ben yarınden itibaren erkeklerle gibişicem” diyebilir misin panpa? Diyebilir misin zütünü avuçladığıııım? Dolayısıyla gay olunmuyor işte... bir insan eğer gayse gaydir. Bundan kurtulmasının bir yolu da yok, aynı senin kadınlara olan ilginin tüm abazan iç güdülerinle devam edeceği gibi. Yani neymiş? Aslında hiç kimsenin gay olduğu yokmuş, aslında gayler en başından beri zaten hali hazırda gay olarak var olan kişilermiş, kapiş? Çok güzel..

    ha, eğer yarından itibaren ben erkeklerle gibişicem diyebiliyorsan 8.konuya git.

    mesela kendimden örnek veriyim, benim ilk aşkım power rangers’taki kırmızı rangerdı lan... şimdi bi taka benzetemiyorum ama o zaman öyleydi yani.. ben de 5 yaşında falandım, anlıyo musun panpa? 5 yaşından beri (yani cinsiyet olayı yerleşmeye başladığından beri)erkeklere bakıp çok sevimli lan bu adam keşke onla tanışabilsem diyodum. Hatırlıyorum mesela, hepiniz bacak kadar veletken, bi kıza aşık oldunuz. Di mi lan? belki belli etmediniz öyle olduğunu, belki söylediniz; ama çok manyakça hayalleriniz vardı onla ilgili. Benim de var, ama bir sır veriyim gel, o kişi bi kız değil lan asdajdsad...

    tekrar diyorum panpa, korkma kimse seni gay yapamaz, kimse de gay olamaz. ilerde oğlun da olsa gayleri gördü diye gay olmaz. (Ben görmemiştim mesela amk. Nerden görücem bilgisayar falan mı vardı o zaman her yerde, tvlerde de yoktu öyle şeyler)

    bitti bu konu.

    3-) gibtiğimin muallakleri nasıl çoğalıyosunuz lan siz?
    peki, nasıl çoğalıyoruz amk gay halimizle? Şöyle panpa anlatıyım; çok fazla nedeni vardır mesela biciksüelliğin de bunda bir etken olduğu söylenir veya dişilerin eşcinsellere karşı bir çekim hissetmesi söz konusu (erkeklerin lezbiyen sevdası gibi) başka bir görüşe göre eşcinsellik üreme üzerinde bir kayba yol açmadığından (evet panpa, biz gibince de çocuk doğuyo şaşırma) bu genin kaybolması gerekmiyor. hani sen “tamam gayler var amk biliyoruz da, kapalı kapılar arkasında ne yaparlarsa yapsınlar ama benim etrafımda olmasınlar.” diyorsun ya (demiyorsan özür dilerim, büyük hakaret etmiş oldum. Pardon panpa) hah, işte bizi çoğaltan en büyük etken bu. Çünkü sanıyorum ki sen gaylerin dalgasının kadınlara karşı hiç tepki vermediğini, kuşun kalkmadığını falan sanıyorsun di mi? Hadi hadiii söyle çekinme ehehe. Öyle değil işte panpa, dıbına bile koruz. Pasif ağırlıklı gay insanlar için daha da zor olsa da illaki o yarak kalkacak amk merak etme sen. Nerden mi biliyoruz? Senin gibi düşünen insanlar yüzünden evlenen “gizli gay” arkadaşlardan.

    Bak arkadaşım, türkiyede kaç tane hiç evlenmemiş erkek tanıyorsun? Çok az değil mi? Git bir gay arkadaşlık sitesine gir, bak bakalım kaç kaç bin kişi var senin girdiğin sürede online olan... işte ordakilerin hepsi gidip, anne baba baskısıyla evlenip, bi kızın günahına girip kandıracaklar. Neden? Sizin gibi yannan kafalılar rahatsız oluyor diye...

    Hiç cinsel sorunları yüzünden boşanan çiftlerle ilgili şeyler duydunuz mu? Heheheh... şaka gibisiniz amk. Aslında onların bir kısmının malafatı ne güzel çalışıyordur sen beiliyo musun peheyy; ama yanlış kişiye sokmaya çalışıyor işte mecburen...

    özet: hani sen bana görünmesinler de ne yaparlarsa yapsınlar amkoduklarım diyordun ya, bak n’oldu şimdi?

    bitti konu.

    4-) iyi de amk niye gözümüzün içine içine sokuyosunuz bunu lan, panpa? (inci sözlük özel bölümü)
    panpa haklısın bi açıdan, ama biz diyor muyuz sana amk niye karıdan kızdan konuşuyosunuz sürekli lan yeter amk bi bitin diye? Biz de doğal olarak erkeklerden konuşucaz tabi. Ha şöyle diyorsan eğer; “lan tamam da, ben heteroyum heey bakın diye dolaşıyor muyuz biz ortalıkta.”

    niye buna gerek olsun ki? Mesela kimse sen bi yerde denize karşı oturmuş biranı içerken yan tarafında “soktuğumun hasta heteroları gibe gibe öldürüceksin bunları” demiyor di mi? işte bu yüzden. hayatımızı gibiyosunuz panpa kusura bakmayın. Orda gayin birisi bi gün ağzını açmaya kalksa denize atarlar valla amk. Kan alırlar kaaan.

    yani sen hergün başka bi karıyla beraber olsan, oturup da hergün sadece karıdan kızdan konuşmazsın di mi? Biz de “biz” olamadığımız için “biz” olma ihtiyacımızı gideriyoruz panpa, sinirlenme, sinirlenince çok hoş oluyorsun <3

    sen duyunca 10dk sonra aklından siliniyor belki panpa, ama mesela biz, bizim gay olduğumuzu bilmeyen bir arkadaştan: “amkodumun muallaksine bak, gibtiredeceksin bunları dünyadan” gibi bir laf duyunca beyin amcıklaması, kan donması falan yaşıyoruz hem sinirden, hem de üzüntüden. Çaktın mı olayı? Bir şekilde dışa vuracak işte amk.

    ayrıca direkt bu konuya geldiysen 3. Konuyu da git bi oku panpa sen.

    konu bitti.
    ···
   tümünü göster