1. 1.
    +4 -4
    5-) hacı travestiler, transciksüeller ne iş öyle yaa ciddiyim :///...
    Yazının sonunda bir video vericem, vaktin varsa ona bak panpa.
    Travesti ve Transciksüel ne demek biliyor musun seni sevimli koca kedi ^^? Muhtemelen biliyorsun ama hala öğrenememişsen (kafana sıçıyım) travesti, karşı cinsin kıyafetlerini giyen insanlara denir, düğün karısı gibi boyanmasa da bu bir şeyi değiştirmez, mesela git annenin gardrobundan bi şapkasını tak, bi elbisesini giy falan travesti olmuş olursun. Senin bahsettiğin travestiler, hani sokaklarda o şekilde dolaşanlar değil mi? ilk olarak travesti ya da transciksüel olmak, sadece eşcinsel olmaktan ayrı olarak, bir tercihtir.

    bak panpa bu konuda gayet ciddi takılalım. Bir düşün, milyon tane eşcinsel var (çoğu da kendini saklıyor bunların ve travestileri sevmiyor) sen hetero halinle, etrafındaki herkes senin hetero olduğunu bilse bile, sırf deney amaçlı olarak olsa bile, tuhaf şeyler hissetmeden, kalbin hızlı çarpmadan o kıyafetleri giyip insan içine çıkabilir misin? Bence çıkamazsın.

    o travestiler, o kıyafetler içinde rahat hissediyorlar işte ve canları o kıyafetlerle dolaşmak istiyor ve bunlar o kadar cesaretli insanlar ki dünyada yaşayan insnaların (muallakler de dahil) belki %99’unun kendilerini ucube gibi göreceğini bildikleri halde kimseyi umursamayıp istediği gibi yaşıyor. hani sorarlar ya bazen geyik olsun diye. Bütün dünyaya karşı koyacak gücün var mı diye, sen de he dersin (yalanını gibim) işte bu beğenmediklerin gerçekten o güçte olan insanlar. Azcık saygı duy önce. Demek ki yaptığı şey olmak istediği şey ki yapıyor amk, sana ne?

    travesti ve transciksüel insnalar sen beğensen de beğenmesen de o şekilde giyinecekler panpa, afedersin de sana mı danışacaklar lan ne giyeceklerini? Sen tişört seçerken soruyo musun hiç tanımadığın adama olum? Hı? Evet aynı şey. Kıyafet bu amk, kumaş... afedersin de sana da tak yemek düşer. Evlenicek misin amk onlarla sanki ?

    bu insanların hayatlarını merak ettin mi peki hiç? niye hiç hayırlı bi iş yapan travesti yok diyor musun peki? izle şunu vaktin varsa gözünü seviyim panpa

    http://vimeo.com/12368987

    konu bitti.

    6-) panpa tanıdığın lezbiyen varsa ayarlasana lan?
    var panpa ama, ulan valla bilmiyorum bu konuyu ciddi ciddi düşünen var mı ama gibtirt git amk xD seni napacak lan lezbiyen kadın? Biciksüel falan de bari lan.. olmaz o iş panpa. Zoraki bacılarınız onlar sizin.

    7-) şimdii şu biciksüelliği anlat hele bi hacı, tam anlamadım ben bunu
    Bu durum için, 1. Konuya da br baksan iyi olur panpa, baktıysan veya cidden gay ne demektir biliyorsan bir sorun yok. Biciksüel dediğimiz panpa, bildiğin heteronun aynı zamanda az ya da çok, kendi cinsine de ilgisi olan kişi. Ama biciksüel demek, kesinlikle “aaghh yok mu laan bi deliik” demek değil. Mesela panpalar aranızdan bazıları var; kaslı, yakışıklı bir adam gördüğü zaman birden bire o adama odaklanmış halde bulabiliyor kendini, hülyalı hülyalı; ama aynı yatağa töbe girmez yani, öyle bir durum yok. işte 3. Konuda anlattığım eşcinsellerin nasıl türedikleriyle ilgili olaya bir örnek size... Bu haldeki bir adam kendisine bunu diyemese bile “biciksüel” tanımına uyar. Aynı şey gayler için de geçerlidir, bir gay bir kıza karşı “farklı” duygular besliyorsa, biciksüeldir çekinmesin (bunu kendine itiraf edemeyen gayler cidden var lan... )

    annadın mı? Yani sen sadece kadınlarla yatıyor olabilirsin, ama bir adama bakıp, ohş lan ne güzel popoymuş böyle diyebiliyorsan, biciksüelsin ve bunu kendine itiraf etmen hayatında hiçbir şeyi değiştirmeyecek panpa korkma çünkü zaman hayatın boyunca bir biciksüelle beraber yaşamışsın amk... sana yanlış tanıtanlara söv git..

    buraya dikkat -- biciksüellik duygusal bağlamda da ortaya çıkabilir, hiçbir erkeğe karşı cinsel bir yakınlık duymasanız bile, birgün bir erkeğe aşık olabilirsiniz, ya da ondan hoşlandığınızı, onunla ilgili hayaller kurduğunuzu fark edebilirsiniz, bunlar rastlanmamış durumlar değil. korkmayın.

    ha, bir adama bakıp da: “erkek merkek kayarım ben buna” diyorsan o zaman biciksüelin allahısın sen kardiş ^^

    8-) biciksüellik nedir tamam da amk nası bi iş bunlarınki lan?
    Biciksüel dediğimiz eşcinsel insan, ne heterolara ne de (yer yer de olsa) gaylere ya da lezbiyenlere yaranabiliyor. Çünkü millette içten içe “kesin bu beni bi homoyla (ya da homolar için, heteroyla) aldatır” düşüncesi var. Hacı manyak mısınız? Bir adam ya da kadın gerçekten sizi seviyorsa niye gitsin başkasına? %100 hetero olsa aldatmıcak mı sizi? gibtirin gidin. Öhöm. Neyse <3

    aslında biciksüel panpalar gayet iyi bir düşünce içerisindeler. Biz anlayamasak da nasıl olacağını geneli şunu söylüyor “bir insan kimi hangi yönde, ne derece sevebileceğine nasıl karar verir lan?!”

    işte bütün soruların cevabı orda panpalar... ha bana sorsanız, kızlara karşı bi ilgim olmadı yani bir kız benim için hiçbir cinsel çağrışım yapmıyor, sizin için erkekler hiçbir cinsel çağrışım yapmadığı gibi... ama biciksüellere özeniyorum bu konuda, o yüzden şahsen “neden ilerde bir kızı da sevemiyim ki panpa?” diye açık kapı bırakmayı yeğliyorum şahsen.

    konu bitti.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster