1. 1.
    +11 -2
    beyler şu sıralar dıbına koduğumun sözlüğünde sadece belli başlı birkaç başlık dışında fazla başlık açılmaz oldu. sözlük sadece birkaç başlık etrafında dolanıyor. benim gibi artık birkaç panpa da sıkılmıştır.

    1- twitter followlaşması

    bu anasını gibtiğimin çocukları incisözlüğün özünü anlamamış, sadece ve sadece kendi takipçi sayısı yükselmesi adına her gün onlarca başlık açarlar. Lan muallaknin evlatları sizi gidi liseliler! incisözlüğün amacı zaten anonymus'tur. Siz hatırlamazsınız ama bu serkan bini bile tv ye ilk çıktığı zamanlarda kendini ifşa etmemeye çaba gösterdi. havanız kime lan amın ızdırapları.

    2- istanbul - izmir muhabbeti

    bu zütveren tayfa da değişmeyecek. izmirliler ( veya yancı binleri manisa ve aydın) izmirlerinden vazgeçip istanbul daha güzel izmir ne amk diyecek, ne de istanbullular daha doğrusu izmirli olmayanlar istanbulun daha güzel olduğunu izmirin gibim bi şehir olmadığını iddia etmeye devam edecek. her gün aynı başlık amk yeter lan

    3- Ateist - müslüman(daha doğru bir ifadeyle teist)

    bunlar da ayrı bir dünya amk burada sen kimseyi dininden soğutamazsın veya tanrıya inandıramazsın. inanca saygı göster ve devam et. zaten kesin bu tür başlıkları açan ya tanrı sevgisi olan ya da ateist olan liseli veletler açıyordur ki her seferinde de karşıtları bu liselileri züt ederek gibiyorlar ama bir etkisi olmuyor. olmadığını da günde 32434234234 tane başlık açılması kanıtlıyor

    4- beyler sözlükte bug buldum...

    hee amk sen aynştaynsın sözlüğün internetin kırılamaz duvarlarını kırdın. bu olayların tamamı serkan bininin ve diğer yöneticilerin sizle daşşak geçme adına öyle yem atmalarıdır ki incisozluk.net teki olaylar bana göre bu tezimi destekler nitelikte. özetle siz bi gibim değilsiniz ve asla bir hacker olup öyle buglar bulamayacaksınız.

    5- blog tv'de amlı beyler koşun

    amlının blog tv de olması kadar normal birşey yok amk. tabi siz muhafazakar bir toplum iken tecavüz ve gibişi belli başlı dış güçler tarafından yaftalatılarak ve toplumumuzu asimile etmeye çalışması sonucu bu hale geldiniz. bu da toplumun çok büyük yara alarak nefes alan her dişiye huur gözüyle bakmanıza sebep oldu ve blog tv de herhangi bir türk hatunun çıkması sizde deprem etkisi yaratmaya aaa nasıl olur dedirtmeye başladı.

    6- hangi ... gibeceksin

    çok uzatmaya gerek yok ulan gibik, ne oldu? seni giben ne ? sana ne ? bu risk midir. neyin derdindesin. yeter amk her gün onlarca da bu açılıyor.

    7- z@mqh1ler n@ßh1y0rshunuz xD veya muallak taklitleri

    buna yorum yapmaya gerek yok amk liselisi sözde kendini komik sanarak prim yapmaya çalışıyor.

    8- Türk kızları kezbandır, Türk erkekleri abazadır ayıdır barzodur

    bunun bir yere varabileceğini mi sanıyorsunuz amın ızdırapları. adı üstünde Türksünüz genetik birşey kılınızın çıkması. erkek olan tek kaş olduğuna bakmaz kıza laf çakar kız olan kıllı olduğuna bakmadan erkeğe laf çakar. lan gibik önce dön de bir aynaya bak.

    9- başımdan geçen hikayem olay bilmem ne

    lan anasını gibtiğimin çocuğu güzin abla gibi bir halimiz mi var da her başından geçen olayı bize anlatıyorsun. ta bi güveniyorsun ya burada yazdıklarını gerçek hayatta etrafında bir sen bileceksin arkadaşların bilse de o yazanın sen olduğunu bilmeyecek. dışarıda gibsen konuşamazsın o yüzden yaz bakalım. ama bir gün o yazdığın onlarca sayfa gerçek çevren tarafından bilinecek ve intihar etmeyi planlayacaksın. geber it oğlu it umrumda bile değilsin.

    özet: beyler gibecem amk önceden sözlükte bir başlık açıldıysa diğeri açılmazdı, açılırsa özenti bin olurdu hırsız olurdu. özgün olunmak zorunluluktu. ama artık bu da kalmadı gibtiğimin sözlüğünde.

    he diyeceksiniz ki sevmiyorsan ne işin var oç - ben de bilmiyorum amk kafamı gibsinler ne diyeyim

    özetin özeti: http://inciswf.com/bitmednz.swf

    not: bunlara birkaç tane daha eklenebilir.
    edit: bazılarını yapmadım mı evet yaptım heskey de gösterdi zaten.
    ···
   tümünü göster