1. 1.
    +25 -4
    amerikada ismini söylemeyeceğim bir üniversiteye * başvuru yaptım. bir arkadaş demişti sosyal aktivitelerine önem veriyorlar kabulda falan diye, ben de asosyal binin tekiyim amk. dedim ne yazayım la oraya, o da dedi ki inci sözlük yaz amk, zaten anlamazlar bir tak zannederler yazarsın falan diye. ben de yazayım amk dedim. yazdım işte sözlükte yazarım falan diye. gönderdim online başvuruyu amk nidaları eşliğinde.

    yalan söylüyorsam big in japann in dıbına koysunlar, bir saat geçti, amerikadan aradılar. aldım telefonu, dedikleri cümle aynen şu "go to airport" ve kapatılar telefonu. ben de heyecanla naapayım falan derken, bizim kanka dedi ki, abi amerikadan aramışlar, bi bildikleri vardır. hava alanına zaten burda 10 dakika. ben aldım kimliğimi falan, iki tişört falan attım bel çantasına, gittim direkt hava alanına. kapıda bir görevli duruyordu, normalde orda kimse olmaz, adam yaklaştı bana, dedi ki "amerikadan aranan adam sen misin?", ben de afalladım ilk, nerden tanıyor bu beni amk dedim, "hee benim" dedim. adam düşünmüştür böyle bir ses tonuna sahip insanı amerikada naapacaklar acaba diye, kesin gibecekler diye düşünmüştür amk. neyse, adam gel benimle dedi, ben de geldim tabi, naapacam. işte girdik bi odaya, adam kısa kesti. dedi ki, al şu senin biletin, al bu senin vizen, şu uçağa bineceksin, inince seni karşılarlar, haydi eyvallah. dedim vay amk, naaptık acaba biz ki, böyle şeyler geliyor başımıza. neyse, ben zaten gitmiyorum desem adam gibecek beni o daracık odada, duvar gibi pekekent *.

    tabi gittim bindim uçağa, uzun süren yolculuğun sonunda vardık ingilizceden tercümede yıkanan ton balığı anldıbına gelen washington D.C. şehrine. uçaktan indim, işte kontoldur, cırttır pırttır derken, geçtik hepsinden. çıkış kapısının karşısına vardım, iki tane fbi ajalarına benzeye zenci pekekentler çıktı karşıma. dedim bu sefer yarraaa yedik kardeş, bu gib o gibden değil *. neyse bunlar soru falan sormadılar, direkt "you are going with us" dediler. benim de boynum kıldan ince, zütüm parmaktan, mal gibi "ok" dedim. bindim komple siyah bir arabaya, içi de lüx amk, içinde şampanyalar, şaraplar, yalan söylüyorsam orhan bencegay ı sabahlara kadar gibsinler amk, o derece yani. şimdi vardık varacağımız yere, indim arabadan, karşımda nereyi bulsam yeridir *? white house!!!11bir1!!

    iyice afalladım kaldım amk, ama zencileri yine görünce hemen kontrol altına aldım kendimi, bel çantasıyla da zütümü kapatıyorum, maazallah giberler falan, iyi değildir yani *. neyse girdik şu beyaz eve, beni kimin yanına zütürdüler dersiniz*? barrrrrrack obama! barrrağı yedik dedim, ne suç işledim acaba dedim böyle. girdim odaya, odaya girdiğim anda şu barrrack çevrildi bana, dediği şey aynen bu "ooow, welcome, you son of a bitch!", dedim barrramm, ne zaman samimi olduk seninle. tabi türkçe bilmediği için anlamadı. ben de nazikce "hiii" dedim, ne diyecem artık.

    uzatmıyorum, adama sormadan direkt anlattı, dedi ki, üniversite başvurunda inci sözlük * yazarı olduğunu yazmışsın, biz de düşündük ki, bir inci sözlük yazarı o gibimsonuk üniversitede değil, harvard üniversitesinde okumalı. dedim "lan tell me how you met my dictionary and I'll tell you how i met your mother", dedi ki "what are you talking about panpa, we love pearl dictionary". ben de dedim ki "yeah, let me push in your lie", adam aynen şu capsı gösterdi amk http://imgim.com/barackdede.jpg dedim vay şerefsiiiiz. dedim peki nerden biliyorsun sen sözlüğü yav, adam dedi ki "I've heard that you respect black people, it doesn't matter why *. I know that you love Shaggy chief * , there are countless reasons". dedim lan bu kadar mı meşhur olduk.

    peki dedim sen yazar mısın? "yes of course, but I'm not gonna tell you my nickname, you know the rules, you son of a bitch". dedim lan son of a bitch deyip durmasana lan. neyse dedim, ben izninizle çıkayım, artık ne tak yiyeceksem anlatsınlar bana, en kısa zamanda başlayayım şu üniversiteye. en son beyaz evden çıkarken adama I'm gonna yeah dedim, adam durdu kaldı, bi şey anlamadı tabi. bi baktım diğer taraftan garip bi ses geldi "of course, fucking a midwife is now an essential", çevirdim kafamı ses gelen tarafa, anaaa, bir kızılderili. "google translate terk" dedim adama, barack o taraftan "you mother zaaa iks de iks de" bağırdı. dedim bunlar babadan oğula nesil her halde. sonunda bindim otobüse geldim eve, girdim sözlüğe ki anlatayım dün ve bu gün yaşadıklarımı.

    neyse panpalar, ben gideyim artık, malum, kampüs dolu amlılar beni bekliyor. hadi yine bi hayrını gördük sözlüğün, ara sıra yazarım, kib, byeeee

    özet: başvuru-amerika-obama-amlılar. bi tak anlamadın değil mi, onun için oku

    not: beğenen beğenmeyen yorum yapsın lan, her kes okuyup kaçıyor, hiç olmazsa uplatmış olursunuz başlığı
    ···
   tümünü göster