1. 226.
    +1 -1
    bu veledin şizofrenik hikayesi ile ilgili gerçeği sizlerle paylaşıyorum...
    (bkz: bir asosyal ergenin sex ve aşk hikayesi) bahsi geçen hikaye budur..
    pgiboloji okuyorum ve işin altında yatan acı gerçeği sizlere açıklıyorum, hatta belki bu kardeşimiz açıklamamı istemeyecek ama üzgünüm inci sözlük de gizli saklı olmaz madem bunu anlatıp zamanımızı çaldın ifşa edilmene de kızmazsın umarım..
    evet, olay örgüsünün içinde saklı olan ama bu binin söylemeye çekindiği esas şeyi açıklıyorum beyler hatta belki de bunun yüzünden artık anasının yüzüne zor bakıyordur :
    bu abazalıktan kayışı kopartmış delinin cansu sanıp gibtiği kadın aslında anası, zaten asosyal evden çıkmayan anasından başka kimseyle konuşmayan ve abazalıktan kırım kırım kırınan bu binin tek gördüğü karşı cins de annesi(öyle ki dişi bir köpek bile görmeyen bir yaşam formu düşünün amk..) tezimi onaylayan kanıtlar da dolu aslında ki olmasa bunu açıkça ortaya atmazdım zaten yazıyı dikkatle okuyanlar da fark edecektir şimdi ki diyeceklerimi.. öyle birisi var ki bu binin hayalinde fiziksel olarak çok hoşuna giden biri ama duygusal manada ona daha çok bir anne şevkati ile yaklaşan ama sonradan bu abazanın hayali geliştikçe o şevkatin yerini ihtirasa bırakan birisi.. ayrıca bu kişinin ona habire yemek yapması, bakması-ilgilenmesi, evine-odasına rahatça girip çıkması, annesiyle çok iyi anlaşması ve yine anlattıklarından da yola çıkarak onu cinsel eğiliminin başlangıcında saçlarından tutup ittirişi falan gerizekalı mısın ne yapıyorsun sen falan deyişi aslında gerçek olan anların bir yansıması yani yaşadığımız gerçek boyuttan olan sahneler..bu tarz düşüncemi destekleyen başka örnekler de yazıda mevcuttur..
    ağır bir durum,en azından yazarak bu tramvayı atlatmak istemiş olabilir bu bazı hastalara verilen bir pgibolojik tedavi yöntemidir.. korkularının, yaşadığın bazı kötü-unutamadığın ama unutmak istediğin anıların üzerine gidilir bunu ama sözle yaparsan ama yazarak..bu çok ağır bir olay olduğu için doktoru yazarak üstüne gitmesini istemiştir doğal olarak bu bin de şimdi sağlık durumu iyi olduğu için gelip buraya da yazmış artık atlatmış zaten..
    ···
   tümünü göster