1. 101.
    0
    @89 soruların çok fazla ve acı çekiyorsun bu çok belli fazla dolmuşsun. Sorularına tek tek yanıt veriyorum

    1- Dolgun kıçlı erkekleri ciksi buluyoruz.
    2- Baş parmagına bakarak çıkarımlarda da bulunuyoruz. Bu eglenceli bir oyun gibi geliyor.
    3- Arkadaşlarımızı tanrıça gibi hissettiğimize inandırmak için sert kısımları atlayabiliyoruz.
    4- Lazım olursa kıskandırmak için ya da biten ilişki sonrası derman bulmak için.
    5- Bu yalanı hiç söylemedim söyleyen kızları da tasvip etmiyorum ama böyle bir durum sözkonusu siz neden biraz daha alttan almayı denemiyorsunuz?
    6- Ahaha bunu biliyorum zaten panpacım arkadaşlarla yapanlarla dalga geçtiğimiz bile oluyor.
    7-Sulandıgımızı nerden biliyorsun ? Sadece kalbimiz hızlıca çarpıyor kızarıyor hareketlerimizi kontrol edemediğimiz oluyor o kadar.
    8-Birbirimize el şakaları yapıp buna güldüğümüz dogru lakin osurmak çok apayrı bunu hiç yapmadım yapana da gülmedim. Erkekler ciks konusunda bizden cok daha aç olduklarından onların birbirlerini ellemeleri aklımıza farklı seyler getiriyor ve o erkeklerden tiksinebiliyoruz.
    9-Pişmanlık duygusu yaşıyorsak bunun tek sebebi sizsiniz birşeyler ekgib anlamanız gerek. Orgazmdan sonra ağlamak tamamen bir duygu patlaması bu genelde ilk defa yaşayanlarda oluyor.
    10- Bizi sadece anlık ihtiyaclarınızı giderdiğiniz biri olarak görmeniz canımızı cok ama cok yakıyor. Biraz kibar olmayı deneyebilirsiniz amk
    11- evet deger verene deger vermiyoruz bu sizde de geçerli bu kadar soyutlanmayın. züt kalkıklıgımız inince eskiye dönmenin tek sebebi avuntu bulup yaralarını sarmak olabilir başka birşey değil.
    12- Her kıza bu damgayı vurmamalısınız. Bir anlık büyüdüm ben gafletiyle fazla uçmuş olabilir. Kaşarlıksa farklı bir olgu.
    13- Kınamadım hiçbir zaman karşılıklı istekler gözetilmezse ciks hayatı partnerle güzel olmuyor oral anal gerektiğinde olabilir.

    Şimdi seni yaralayanlardan uzaklaşmaya çalış herkesin böyle olmadıgını anla kızlara tiksinç gözüyle bakmamalısın biz siz mutsuz oldgunuzda saatlerce dertleşebilir her an sizi dinleyebilir ağladıgınızda ağlayabilir herkes size sırt döndüğünde yanınızda durabilir hatalarınıza rağmen sizi affedebiliriz.
    ···
   tümünü göster