1. 1.
    +3
    öncelikle videonuzu seçin. klip-film felan.

    videoyu kırpmak için vlc player de videoyu açıp yukarda view e ve sonra listeden advanced videoya tıklayıp yeni düğmeleri açın. videonun alt kısmında açılan yeni düğmelerden en soldaki record. basarsanız kayıt başlar, bidaha basarsanız kayıt biter. kaydettiğiniz de videolar klasörüne atılır. işin güzel yanı altyazılı filmlerde altyazıyı da gömülü şekilde atıyor olması.
    vlc player; http://www.videolan.org/vlc/

    gerçi kırpmak için video düzenleme aracını da kullanabilirsiniz.(anlatıcam)

    size önerdiğim video düzenleme aracı şu; windows live movie maker. bu linkten indirebilirsiniz. linke tıklayın ve başka hiçbişeye tıklamadan bekleyin indirme başlayacaktır;
    http://www.softwarepatch..../movie-maker-live-dl.html

    progrmı kurun. videoyu açın. eğer görmüyorsa uzantı desteklemiyor demektir. format factory ile uzantıyı avi olacak şekilde değiştirin-convert edin.

    bu format factory işinize sonra da yarayacak; http://format-factory.en....tonic.com/download?ptn=ff aynı şekilde sadece tıklayın bekleyin.

    video düzenleme aracında videoyu açtıktan sonra istediğiniz movie maker efektini, altyazıyı felan ekleyebilirsiniz. kullanımı gayet basit ve zevklidir. (ekstradan srt dosyası oluşturmaya hiç gerek yok. program içinde hallediyorsun)

    videonuzu hazır ettikten sonra kaydetmek içiz sol üstteki listeden aşağıda save computere tıklayın kaydedin.

    hazırladığınız videoyu format factory ile uzantısı swf olacak şekilde convert edin.

    convert ettiğiniz videoyu inciswf.com adresine upload edin bekleyin.

    gibindirik bir swf yaptım beyler bakın bi başlığı açın.

    swf linkini orada paylaşın ve küfürlerin eksilerin zevkini çıkarın.

    bu yöntemle hazırlanan örnek swf; http://inciswf.com/nekrofilidetected.swf

    edit; format factory de videoyu swf yapmak için sol listede video listesine tıklayıp en aşağıda swf ye tıklayıp, videoyu deçip, çözünürlüğünü ayarlayıp başlaya tıklamak gerekiyor. çevrilen video belgelerim/ffoutput klasörüne atılıyor. bu convert programı piyasadaki en yetenekli convert progrmı. herşeyi herşeye çeviriyor , o kadar diyim.

    edit2;vlc player de piyasanın en iyi video oynatma programı. her codeci destekler, her videoyu oynatır.

    edit3; live movie maker setup u 124 mb felan. kurunca hemen ileri ileri demeyin. listeden sadece movie makere tıklayıp öyle install deyin. tabii diğerlerini de kurmak isterseniz bilemem. kurarken de msn yi güncelliyor diyim sice. tabi internetten indirmeden.
    ···
   tümünü göster