1. 1.
    0
    sözde sözlükte siyaset yasak değil mi? sözde siz dinden siyasetten insanların sığır olmasına sebep olan her şeyden nefret ediyorsunuz. sözde siz anarşist! siniz ve bu sözlükte anarşizan bi yapıya sahip burdaki adamlar da anarşist ruhlu adamlar öyle mi.

    zütünüzün korkusundan ülkedeki iktidar partisinin başındaki adamın adına şifre koymuşsunuz kimse adını yazamıyor devlet başkanı anldıbına gelen sözcük de yazılamıyor. çünkü bi ton adam bunlara küfrediyor sizin de başınızın belaya girme ihtimali var.

    ama dıbına kodumun sözlüğe bir sürü liseli ergen faşoyla dolu ve her gün içinde kürt sözcüğü geçen başlık açılıyor ve altında bir sürü huur çocuğu kürtlere ya da kürtçeye hakaret ediyor küfür ediyor. bir tek şey yapmıyorsunuz bu konuda.

    zırt pırt gibertme yapıyorsunuz yolla panpacılara ferre ve maçlinki paylaşanları ya da isteyenleri tongaya getirip silikliyosunuz çünkü bu iki konu da sizin başınızı belaya sokabilecek konular.

    ama kimse bu dıbına kodumun faşolarına karşı hiç bişiy yapmıyor. niye çünkü ülkedeki siyasi iktidar ve siyasetin ve toplumun büyük kısmı tarafından ötekileştirilmiş bu insanlar. yani burda sabahtan akşama kadar kürt diye başlık aç kürtlere hakaret et kimse sana bişi yapmaz ne sözlük ne de savcılık. bi kedi canını senin diyen amcık sizi savcılığa verdikten sonra nasıl önlem alıyorsunuz ama bunca insana ağza alnmicak bunca şey söyleniyor hiç bişi yapmıyorsunuz. üstelik bu sadece kürtler için değil ermeni rum alevi diğer bir sürü ötekileştirilmiş topluluklar içn de aynı.

    bir tek kere yolla panpacılara aptığınız gibertmeyi bu huur çocuğu ırkçı ergenlere yapsanız onların da alayını silseniz bi daha böle başlık açmazlar böle küfürler etmezler ama yapmıyorsunuz.

    demek ki sizin muhalifliğiniz de anarşistliğiniz de zütünüze dokunan bişeylerin olduğu yere kadar. eğer sizi giben bir yılan yoksa sizin bi gib yediğiniz yok. giberim sizin yaptığınız işi.
    ···
   tümünü göster