1. 1.
    +2 -9
    şimdi o harcadığınız enerjiye yazık değil mi? hee dıbına koduklarım o enerjini vücuduna değilde kafana yorsaydın şuan bilim adamı olurdun dıbına çaktımmm 2-3 sümüklü kıza ilgi çekmek için yaptığın mallıklara bak otur adam gibi sporunu yap yok proteiniymiş yok şuymuş buymuş tamamen döl israflığı haa arnold reyize noldu? kaslıydı ama şimdi zütü göbeği birbirine dolanmış geziyo kas yapacam diye enerjini bunlara yorma amk salağğğ biraz beynine yor istikbalini düşün adam ol..

    edit: sağlıklı bi insan normal kilolu olur öyle zütünü başını kas yaparak protein tozunu kullanarak adam gibi kahvaltı yapmayarak sağlıklı olamaz. haa birde çok filim izlemeyin onların meslekleri film kariyeri var oturup sizin gibi plajda zütümü başını büyütüp hava atmıyo amk dangalakları.

    peki ulan elbise üstünde fit durunca noluyo? demek bundada bi gövde gösterisi sezdim bu demek kız tavlamak hava atmak demek, lan gidin beyninize protein alın yazık ya elin çocu giyecek çorap bulamazken bu mallar fit giyime önem veriyo fitinizide giyiminizide gibtirmeden gidin.

    özet: sağlıklı olan bir insan her sabah kahvaltısını, yürüyüşünü yapar gelir öyle kıç züt büyütmez..
    ···
   tümünü göster