1. 51.
    +2
    gel amk gel, zütün kalkmış konuşuyorsun. sana tek tek cevap verelim de belki datmin olursun,

    1-2) örneğin bjk, gs, ts farketmez; bu takım taraftarlarında başkalarına tak atarak kendi takımını sahiplenme değil, gerçekten o takımı sevdiği için sahiplenme vardır.

    • panathinaikos a, cska ya, paok a başarılar dileyen galatasaraylılar var hani, arat pankartlarını bulursun demem yeterli buna heralde.

    3) fener taraftarı maçtan zevk almaz, zevk aldığı en büyük şey sağa sola 6-0 yazmak mesela. fb taraftarı için sezon birkaç maçtan ibarettir. yani düşünebiliyor musunuz en büyük rakibinden bu kadar güç alan bir takım!!!

    • fener taraftarı maçtan zevk almaz mı? herhangi bir fener maçı olduğu gün bağdat caddesinde gezin birazcık. sadece gez ya, şaşkınbakkaldan söğütlüçeşmeye kadar yürü mesela. hepsini geçtim hiç bir iddiası kalmamış fenerbahçe, şampiyonluğa oynayan galatasaraydan daha yüksek yüzdede doluluk oranına sahip olur her sene.

    4) işte bu yüzden fenerbahçenin varlık sebebi galatasarayın varlığından ötürüdür.

    • buna şöyle katılıyorum; fenerbahçenin türkiyenin 2 büyük kulübünden birisinin olmasının sebebi galatasaraydır. galatasarayın sebebi ise fenerbahçedir.

    5) (ard arda gelen satırlara genel cevap vereceğim)

    • ezilmişlik pgibolojisi falan demişsin de neyin altında ezilmişlik var? ezik kelimesinin anldıbını bilmediğini düşünüyorum. yani galatasarayın neyinin altında ezilecek ki fener anlamadım ben? uefa kupasını fenerliler daha çok konuşuyor evet, ama 6-0 ı da galatasaraylılar daha cok konusuyor ona neden bişey demiyorsun? voleybolda kazanılan kupa sonrası şöle böyle yorumlar yapılıyor demişsin de ben nedense hiç görmedim öyle yorumları. bir elin parmaklarını geçer mi sapla samanı karıştıran şuursuz insanların sayısı? yani bu durumun tam tersi olmuş olsaydı emin ol ki bu beyinsizler galatasaray taraftarı arasından da çıkacaklardı.

    6) verdiğin berber çırağı örneği çok saçma olmuş. yorum bile yapma gereği görmüyorum o yüzden.

    ben seni aslında çok iyi anlıyorum, sen olaya objektif bakamıyorsun. koca camia arasından 10.000 hadi bilemedin 100.000 kişilik bir örneklem üzerinden yorum yapıyorsun. ben sana galatasaray taraftarı ile ilgili neler çıkartırım senin gibi...

    inadına akp bir seçim sloganı, darağcında olsak bile son sözümüz fenerbahçe ise bir taraftar bestesidir. sen arasındaki farkı bul bence.

    aziz yıldırımla özhan canaydını karşılaştırman ise zaten yazının sonuna denk gelmiş bir facia. ben oldum olası aziz yıldırımı zaten sevmem anladığım kadarıyla sen de sevmiyorsun ama bu senin o adama karşı hakaret edebileceğin anldıbına gelmez. burada bilgiçlik taslamışsın bayağı ama gel gelelim en basitinden 3. şahısa hakaret edemeyeceğini bile bilmiyorsun.

    insanların kutuplaştırılıyor oluşundan bahsetmişsin ama senin bu yazın zaten direkt kutuplaştırma yazısıdır. bunu okuyan fenerbahçeli sana küfür eder arkadaş. yazını okumasın sadece başlığa baksın yeter.

    merak ettiğin, gerçekten öğrenmek istediğin bir şey varsa sorabilirsin. senin için samimi olarak cevaplayacağım. ben bağdat caddesinde oturan ve kombinesi olan bir fenerbahçeliyim. ne azizciyim, ne de sizin tabirinizle olan "fenerli".
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster