1. 26.
    0
    @ mason locağı; birader genellemeler içinde boğdun gibtin attın dıbına koyum yaa.. arkadasım üç senedir işsizim.. okuduk suç oldu okumadık şuç, şehit olsan suç olmasan suç. ne sebataylığımız kaldı ne huur çocukluğumuz. içimizden bir allahın kuluda demediki benim içtiğim içkinin vergilerii le diyarbakırdaki muallaknin kaçak elektriği ödeniyor, birimiz de demediki biz ülkenin milli geliri en yüksek yerindeniz ayrılalım ayrı ülke kuralım. yazdırmayın bana şimdi. kim kadrolaşmış kim kadrolaşmamış bakın bi etrafınıza, gidin bir devlet dairesinede sülük bıyıklı sayısımı çok, ülkücü bıyıklımı yoksa balkan, rumeli kökenlimi kendi halinde yaşan mutlu mesut insanlarız bari bunu çok görmeyin aq.
    kendi bacımı gibmiyorum, değil konu komşu kızı ilime üniversite okumaya gelen kıza laf atmıyorum, salça olmuyorum, gecenin üçünde de beşinde de gezebiliyorlar burda, elimden geldiğince ibadetimi yapıyorum, ha bi içkim var o da benimle onun arasında, üç kuruş az kazancam diye vergi cambazlığıda yapmıyorum, sabahlara kadar it gibi de çalışıyorum. eğer bunları yapıpta bir yere gelmek sabetayist olmaksa evet öyleyim en azından vicdanım rahat.
    @ 25 verdim şukuletayı, kopardın aq
    @ 26 o listedekilerin hepsi cennetlik demedim senin görüşünü savunanda vardır savunmayan da vardır önemli olan o listede kendi bildiği yolda giden ülkesi için birsey yapmaya çalışan insanlar var. düşüncesi siyaseti anasını kimin gibtiği beni bağlamaz.

    özet: ey yumurtaya can veren allahım bu öküzleri niye yarattın
    ···
   tümünü göster