1. 1.
    0
    paylaşacam. ailece pikniğe gittik, yedik içtik filan yan tarafta yeni nişanlı bir çift var, hareketlerinden belli oluyor. kız türbanlı, erkek de şakirt ama kızışmışlar böyle kur yapıyorlar filan...

    neyse, çay içiyoruz ailecek. sonra bu şakirt adam eğilmiş kızın ayakkabılarını bağlıyor cilveli biçimde. herif çömelince böyle kemeri ile kıçı arasında bir boşluk oluşmuş. oturunca olur ya öyle pantolonla bel arasında bir boşluk o görünüyor.

    bizim peder tavlayı getir dedi tavlayı almaya yönelirken elimdeki çay devrildi, bu herifin kemeri ile beli arasındaki boşluktan zütüne aktı sıcak sıcak.

    bu şakirt, yandım allah diye bağırdı başladı koşmaya. pantolonu da çıkartamıyor tabi utancından. nişanlısı da peşinden koşuyor elinde hamidiye su vardı kızın. herifin kıçına kıçına su atıyor. adam ormana doğru koştu sonra bunlar gözden kayboldular.

    ben güleyim mi özür dileyim mi bilemedim. 5- 10 dakika boyunca adam gelmeyince koştukları yöne doğru gittim. bir de ne göreyim. herif pantolonu kilodu çıkartmış herif, türbanlı kızın eline veriyor. kaçtım hemen geri piknik alanına.

    şimdi panpalarım sorum şu: ben adama iyilik mi yapmış oldum kötülük mü?
    ···
   tümünü göster