1. 1.
    +3 -1
    alan gelsin.

    arkadaşlar üniversitede 3. senem ve ilk seneden beri bir gibiş arkadaşım sizin entel değişinizle fuck buddym vardı. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi sevgili gibiydik. ama patlak olmayan bir gibiş arkadaşıydı. yani sözde ben namusluyum ayağına yatıyordu paso. ama zütten ağızdan almasınıda ihmal etmiyordu huur çocuğu.

    şuan benim yeni bir ilişkim başladı ve kız tam bir ev kızı. oturmasını kalkmasını saygı göstermesini herşeyi biliyor.

    bugün evde tüm gün yalnızdım ve bir durum analizi yaptım. şimdi benim kız arkadaşımla bu huur kaşarın namus farkı ne? bu yapılan bu tür temiz kızlara haksızlık olmuyor mu? işte ben bu haksızlığı her ne kadar erkek olsamda yediremiyorum. tamam bunlarıda geçtim zarı patlak değil ama hertaku yapmış kızdan ne namusu beklenir.

    ondan sonra derler ki benim evleneceğim kız patlak olmayacak yok böyle olacak yok şöyle olacak. al örnek burda işte senin evleneceğin kız belki de benim zütünden gibtiğim kız olacak nerden biliyorsun?

    diyeceğim o ki; lan ben namusluyum deyip orasını burasını elleten kaşarlar, erkeklerin kucaklarına oturanlar, zütten verenler hepinizin anasını gibiyim huur çocukları pislikler sizi. yapacağınız işi ya tam yapın yada bizlere kelime oyunları yapmayın adi şerefsiz leşler sizi. dıbınıza ayağımı soktuğumun pislik iki yüzlüleri sizi. taaa allah belanızı versin sizin!!!

    özet yok lan işte oku adam ol öğren gençlik ne halde.
    ···
   tümünü göster