/i/Hikaye

Herkesin bir hikayesi var, ya senin hikayen nedir?
  1. 1851.
    +14 -1
    kızım gelmiş bana yaz aşklarını anlatıyorsun. senin de bunu okuyanın da dıbına koyayım hayatımın 1 saatini çöpe attın. günlük tutan en ince ayrıntıyı kafaya takan kendini beğenmiş züppe kızın tekisin. yok yaz ateşinde bira insanı daha sarhoş ediyormuş yok ilkokulda aşk yaşamışmış yok hayat bundan sonra güzel olucakmışmış. lise de eteği kısa diye büşra ile çıkıyorlarmış. bi kere kendinle çelişiyorsun. erkeklerin gelişmesi tuvalet eğitimiyle sona erer. sen ne bekliyorsun ki. o onurun da özgür ün de niyeti seni gibmek.

    ki düşün sen yaz tatilinde denize giriyorsun. ilk entry lerinde yazdığın bişey var bu sene tatile gidemedik yani maddi durumunuz da yeterince iyi. kafaya takılacak başka derdin yok gelmiş bunları yazıyorsun. ulan bundan çok daha önemli şeyler var senin kendi içinden çıkamadığın saçma ergen konularını bize niye anlatıyorsun. bak hala 1265 entry desin o kadar yazmışsın lise 2 nin yaz tatilinden öteye gidemedin. lise anılarını anlatıyorsun. senin lisenin de dıbına koyayım.

    ulan anadolunun bazı yerlerinde bırak yazın tatile gitmeyi adam akıllı ısınamayanlar var. hayatında bir gün olsa da rahat yüzü görememiş insanlar var. dini bilgi öğrenmek için hocanın evine gönderilen çocuklardan gözüne kestirdiğini en sona bırakıp senle bardakları yıkayalım deyip o yıkarken arkasından kavrayıp gibilen gençler var. onların pgibolojik durumu ne olacak he söyle bana ne olacak seni mi dinleyeceğiz ulan burda.

    kendimden örnek vereyim. ben liseyi yatılı okudum anneden babadan uzak yaş daha 14 başıma neler geldi neler çektim biliyor musun odamdaki çocukları huur çocuklarıydılar yapmadıkları şey kalmadı. her çarşamba izninde dışarıya çıkar rahatlardım. pgibolojik travmalar atlattım. aşk falan hepsi yalan. şimdi tutup da sana bunları anlatmayacağım

    dur ben de kendi hikayemi yazayım amk. ağlayayım şarap içeyim sarhoş olayım acılarımı unutmak için amk.ne kadar zayıfsın anlamıyorum ki.ben lisedeyken senin yaşadıklarının hiçbirini yaşamadım amk. hiçbir zaman yazlığa gidemedim amk, böyle rahat gibişemedim.3 4 saat uykuyla geçti günlerim. okul sıralarında yatıyordum lan ben.sen halil teklif etti ne diyeyim acaba reddetsem çok kırılır diye üzülürken ben eve zütüreceğim paranın hesabını yaptım. hiçbir zaman böyle rahat olmadı hayatım. babam öldü ben lisedeyken küçük kardeşim kan kanseri oldu. aileme ben baktım lan o yaşımda. şaka maka kemallettin tuğcu hikayeleri gibiydi lan hayatım. şimdi iyi miyim? hayır. duygularımı aldı o yıllar benden. duygusuz bir adam oldum.ama hiçbir zaman kendime acımadım zorluklar varsa üstesinden gelmek içindir.

    hiçbir zaman inci de yaşadıklarımı yazayım insanlar beni anlasın demedim. insanlar seni anlar mı sanıyorsun? insanlar seni anlamaz çünkü aslında sen insanların gibinde değilsin ben de değilim. kendin birşeyleri değiştirmezsen çözmeye çalışmazsan kimseden yarar gelmez sana amk.

    şimdi gelmişsin buraya yok aşk acısı yok bilmem ne yazıyorsun. aşk acısı ne lan.sen hiç kardeşinin ölümle yaşam arasında gidip geldiğini gördün mü? sağlam daha düne kadar birlikte top oynadığın kardeşinin yürüyemediğini konuşamadığını kemikleri sayılacak kadar zayıfladığını saç kalmamış kafasıyla herşeye rağmen sana gülümseyerek bakması nasıl birşeydir bilir misin? herşeye rağmen iyi oldu kardeşim benim amacım onun iyi olmasıydı ve bunu başardık.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster