1. 1.
    +53 -10
    sinn sunar;

    bunlar aynı zamanda türk erkeğinin avrupa birliğine uyum sürecinde uymasi gereken kurallardir:

    1) özel kız diye birşey yoktur, her dişi varlık sonuçta alelade bir kızdır, eninde sonunda güce taparlar, güç daha yakinlarinda olan biri olabilir, daha zengin biri olabilir, daha basarili biri olabilir, bu zihniyet oldukca bir kiza guvenmek ve baglanmak sacmadir. bazı kızlara aşık olabiliriz, doğrudur,ama onları kendi yüklediğimiz anlamlarla yücelten bizleriz.biz onları bırakırsak onlar da balon gibi sönecektir.

    2) eve gelmeyi kabul eden kiz en azindan agzina ya da eline almayi kabul etmis demektir, zorlamak gerekir.

    3) 2. madde uyarinca muhabbet halinde olunan her kizla evde yalniz kalmaya calismak cok onemlidir.

    4) iliskinin bitmeye basladigi zamanlarda iliskiyi kurtarmaya calismak sacmaliktir, hicbir ise de yaramaz, daha cok baglanmaniza ve akabinde aglamaniza neden olur, en iyisi iyi kotu bir baskasini bulup ayrilmaktir.

    5) gecmiste yasamak anlamsizdir.

    6) ayriligin ustunden 1 ay gectikten sonra uzulmek salakliktir, en kisa zamanda sarj olup akacak yeni mecralar bulmak gerekir.

    7) yalniz kalacak bile olsak, hicbir kiz uzulmeye katlanmaya degmez.

    8) sevgiliden ayrilinca onune gelenle iliski yasamak midesizlik degildir, kendimizi bulmamiz ve kadinlardan oc almamiz icin onemli bir firsattir.

    9) bir kıza ister aşık ol ister olma,bu kızlarında erkekler kadar ciks yapma arzusunda olduğu gerçeğini değiştirmez. kız vermeyecekse hiç uğraşmamalı, cihangir semtine gidip saati 60 milyondan 18 lik rus hatunlara kanca atılmalıdır.

    10) gogus killarini almak delikanli olmaya engel teskil etmez.
    ···
   tümünü göster