1. 1.
    +48 -3
    11) bir kiz bir erkegi mutlaka sevgilim olabilir mi diye degerlendirir, kendise yazanlari salaga yatarak etrafinda tutmaya calisir, boylelikle egolarini tatmin etmis olurlar, kendisinden hoslananlari stepnede tutarlar.

    12) bir kiz sana yaziyorsa bil ki bir baskasina da yaziyodur.

    13) iyi kizlar genelde cirkin olur, onlar da cirkin olduklarindan iyidir.

    14) kızlar ilişkinin başında ne kadar değer verildiklerini anlamak için olur olmadık sebeplerden tartışma çıkarabilir.bir delikanlı bunu bilir ve ilk sefer kızın cahilliğine verir. fakat ikinciyi affetmemelidir.

    15) kizlar birini bulmadan(ya da alenen sinyal almadan) kimseyi terketmez

    16) aslinda kizlarin hepsi salaktir, en az salak olanini bulmak gerekir.

    17) erkek dedigin pisirik olmaz, bir kere bakisir, iki kere bakisir, ucuncude konusur, olmadigi takdirde kizin arkadaslarina meyil edilir.

    18) birseyler yasanan bir kizin yakin arkadasiyla gozu onunde yiyismek ayip diildir.

    19) rakı masası bir erkeğin kalbiyle değil, mantığıyla düşündüğü bir yerdir, o masada yalan sevgililer değil delikanlı dostlar olur, raki masasi ickinin vucuttan aciyi cekip aldigi rehabilitasyon merkezleridir, eklemek gerekir ki, hicbir kiz icin icmeye degmez, iciyorsak istedigimizden iciyoruzdur.

    20) canını sıktı mı hatunu salmalı sebebi yoktur anam.

    21) kari kiz hadiselerinde guzellik bazli kadin hegemonyasi 25 yasindan sonra yipranma ve erkegi evlenmeyi evlilige ikna etkisiyle erkek egemenligine donusur.

    22) bir kiz sizden bir kere vazgectiyse, her zaman vazgecebilir. ikinci bir sans vermemek lazimdir.

    23) bir kiz icin iyi erkek iyi pompalayan erkekdir.

    24) bir kız bir erkeği reddedip başkasıyla çıkarsa, reddettiği erkeğe ilgi gösterir. bunu erkeği sevdiği için değil, ona acıyıp kendi vicdanını rahatlatmak için ve yedekte bekletmek için yapar, peşinden koşmak beklemek anlamsızlıktır, hayattan aninda silmek ve muhattap olmamak gerekir, gelsin ayagima gelsin reddetcem diye gurur gosterileri hayal etmek hayalperestliktir, biz sizi taniyoruz, iki saniyede yelkenler iner, kopek olursunuz.

    25) belli seviyenin ustunde kafasi calisan hos delikanlinin cerle cople isi olmaz, tuttugunu gibmek konusunda yukaridaki maddelerde belirtilen gereklilik belli bi standardin ustunde calisir.
    ···
   tümünü göster