1. 1.
    +40 -3
    26) 24. maddenin ilk kismindaki sartlari yerine getirip hala kizla konusmaya devam edenler msnden blocklayip silemeyenler raki masasina oturamaz, icki satilan yerlere delikanli insanlarla giremez.

    27) kiz arkadas dinlediginiz muzik hakkinda hosnutsuzluk belirtirse verilmesi gereken tek yanit vardir: tanju okan'in olusu bile ebru gundesi domine eder.

    28) aska inancini kaybeden her insanin arkasinda mutlaka guzel bir kadin vardir.

    29) bir kizin cok guzel olmasi onun bizi uzecek davranislarina izin vermemize sebep olmamalidir.

    30) gecmiste bi kizi terkederken onu ne kadar giblemiyorduysaniz sizi terk eden de sizi o kadar giblemiyor ( bunu beyninize kazıyın artık, bu madde çok önemli)***

    31) hosuna gitmeyen davranislar musamaha gosterip, alttan aldigin olcude sana geri donecektir.

    32) sevgili size soguk davranmaya basladiysa baskasiyla birlikte olmus olma ihtimali epey yukseltir.

    33) cok sevilmis bir insanla ayrildiktan arkadas olmak yalandir artik sokakta gorunce goz ucuyla bakilcak siradan bir kiza doner, zaten fingirdesecek biri bulmustur ya da cok yakinda bulacaktir, sokakta yanımızdan geçen her hangi bir kızı kafaya takmak ne kadar saçmaysa, bu kızı da kafaya takmak o kadar saçmadır.

    34) karı ayarlamak için yapılan satış, satış sayılmaz, tam tersi saygı görur.

    35) kadin erkek iliskilerinde, erkekten beklenen erkek gibi olmasi, kadindan beklenen de kadin gibi olmasidir, geriye kalan her turlu uyum beklentisi entel masturbasyonudur.

    36) kuralların farkinda genc agib olmaz, kendini kaptirip gitmez, bir kizin kanatlarinin altina girmesine izin verir sadece.

    37) bir kiz grubuna baktığında aralarından bir tanesini bile ayrı bir yere koyamıyorsan pişmişsin demektir.

    38) kadinlar bir karar verirken sonuclarini erkekler kadar dusunmezler, ani gazla verilen kararlar bir sure sonra yerini hafiften bir pismanliga birakabilir, uzaktan iliski bunun en cok goruldugu yerlerden biridir, kendilerine ilgi gosteren birini bulmalari icin birsey yapmalarina da gerek olmadigindan uzaktan iliskiyi patlatma oranlari cok daha yuksektir. bu baglamda uzaktan iliski anne, baba, kardes, kedi ve kopek disinda kimseyle kurulmamalidir.

    39) bizden olan, hayatı boyunca sadece bir kıza şans verir, kız o şansı iyi kullanırsa erkeğinin sevgisini ve sadakatini kazanır.

    40) duygusallik aptallara goredir, tek hakikat pompa...
    ···
   tümünü göster