1. 1.
    +36 -6
    41) aile kızı kavramı, kafamızdaki kız kalıbının bir uzantısıdır, tamamen yalandır onlar da tum kizlar gibi eline ve agzina alir.(eline agzina almaya kotu gozle baktigim sanilmasin bunlar normal seyler, kimseyi masum gormeye gerek yok, bu yazıyı ben agzina almamis kiz bulucam diyen 23 yasindaki bir turk erkegine adiyorum)

    42) sehirli, modern yasam suren, 22 yasina gelmis eline ve/veya agzina almamis bir kiz yoktur.(tekrar ediyorum bunlar guzel seyler)

    43) buyukluk bizde kalsin iyi insanlarin kotu insanlara iyi olup daha fazla uzulmesini, sonra insanlar niye bu kadar kotu diye dusunmesini saglayan sacma sapan bir yaklasimdir, ilahi adalet gibi bir kavramin olmayabilecegini ve hic bir zaman olmadigini dusunup kimsenin yaptigi buyuk kotulukler yanina birakilmamalidir.

    44) biten ilişkinin ardından, eski sevgiliyi hayattan tamamen silmek en iyi yöntem olacaktır. böylece biten ilişkiyi küllerinden doğurmak gibi bir saçmalık için ortam olmayacak, erkek adam kafası rahat akacak yeni ortamlar bulacaktır, cunku kizlar yeni birini bulsa bile yeni cocuga cok guvenmiyorsa eski sevgilileriyle irtibat halinde kalmaya, iyi olmaya ozen gosterirler. onlar iliski icindeyken onlari beklemek salakligin dik alasidir, ikide bir karsilasilacak kadar hayatinizin icine girmisse, yasadiginiz yere filan tasinmissa, kapi komsunuz filansa madde 33'e geri donun okumaya yeniden baslayin.

    45) beraber takilinan gruptaki kizlarin seviyesi gruba gelen ilgiyi sekillendirir. ilgi gosteren guzel kizlar masaya ilisen pacoz bir kizi gorunce bunlarin seviyesi bu diyip yeni arayisa gecer.

    46) biryerde zil zurna sarhos olmus yaninda cocugu oldugu halde delikanli kesen, is atan guzel bayan, annedir diye kutsal adledilemez. birsey yapilir yapilmaz orasi ayri, ama bir gercek varsa birsey yapilmak istese cok daha kolay yapilir.

    47) bu maddeleri okuyup ozumseyemeyen, ataturkten bahseden akpli tadi yaratan insanlar bir tasma ve uzunlugu ayarlanabilen tasma ipiyle servis edilir.

    48) 60 gunden uzun sevisilmeyen surelerde sevismek isteyen kizlara karsi uygulanan elitist yaklasimlar devre disi kalir.

    49) uzakta olan bir kızla yapılacak telefon görüşmesinin kapsama alanı, günübirlik gidip vurulup gelinebilcek mesafeyle sınırlıdır. daha uzak mesafeler için, yazın geldiğinde vururum düşüncesiyle aylarca telefon görüşmesi yapmak delikanlılığa sığmaz.

    50) bu kadar yazdik, yeniden cok hosumuza giden bir kiz gelince bunlarin cogunu unutacagiz, hatta unuttuk bile, unutmamak icin her pazar gunu 10 dakikamizi ayirip kararlari hatirlamali ve bilinclenmeliyiz.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster