1. 1.
    +60 -3
    51) hayatının onemli bir bölümünü kaşar olarak geçiren kızın, evlenince bu hayattan elini ayağını çekeceğini sanmak, uslanıp evinin kadını olacağını ummak aptallıktır. can cikar huy cikmaz, kızı onceki hayatindan çekip köye zütürsen bile çoban, olmadı sürüdeki, dagdaki keçiler var, yalatacak birini bulur.

    52) sevgilisi olan bir kıza yazmak, bunun sonucunda onu yatağa atmak bir delikanlının kaçınacağı davranış değildir. bu erkeği ne kotu bir insan yapar, ne de cok ozel bir insan. cunku belirleyici olan hep kizin davranisidir, erkek sadece dogru yerde dogru zamanda olarak istediklerini alabilecegini bilendir. gozu disarda olanin eninde sonunda aldatacagini bildiginden vicdan azabi cekmez. bu surec esnasinda tek dusunmesi gereken fuck buddy'den öteye gitmemek olaya duygu karistirmamaktir.

    53) 20li yaslarin ortasindaki erkekler icin universiteye devam eden kizlarla kurulacak iliski sadece cinsel odakli olmalidir. cunku bu yasta kizlar degigib iliskiler yasamak, degigib dudaklar opmek, degigib insanlarla yatmak ister. bunlari yasamaya hevesli olduklarini anlamalari iliskiyi bunlara engel olan sey olarak gormelerine sebep olur, en iyisi bastan bulasmamaktir.

    şimdi ilkokul yıllarına dön, o ön sıranda oturan penbe tokalı kızı hatırla, hani şu aşık olduğun kızı.. o kız şimdi büyüdü, sevişmeye başladı, çeşit çeşit penis gördü.. doğru mu?

    biraz daha büyüdün, ortaokula geçtin.. sınıfın en popüler kızını hatırla, hani şu sınıf erkeklerinin yarısının aşık olduğu kızı..sen de o kıza gizliden aşıktın.. o kız o sıralar penisi eline alıyordu zaten, göğüslerini yalatıyordu..şu anda her türlü numarayı biliyor, gözü kapalı yediği her penisi ayırt edebiliyor.. evet mi?

    lisedeki kız arkadaşların da şu an mutlu bir cinsel hayat yaşıyor. erkek arkadaşlarının penislerinin izohips haritasını çıkartabiliyorlar.. değil mi?

    ve üniversite aşkların. eski kız arkadaşın çoktan birini buldu ve kendini pompalatmaya başladı. erkek arkadaşının evine dvd izlemeye gidiyor ve hiçbir filmin sonunu bilmiyor, acaba neden? erkek arkadaşlarını penislerinden tutup yatağa çekiyolar, apaçık penis istiyorlar. di mi lan, sana diyom dolmasın gözlerin eblek eblek tavana bakma.

    şimdi bütün sorulara evet mi dedin? o zaman hayatın gerçeğini kabullen ve aptal aptal aşk peşinde koşma. yok öyle bişey, herkes gibişiyor.. soruların hepsine evet demedin mi? o zaman adam ol öyle oku bu satırları, temiz bir dayak lazım sana.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster