1. 3626.
    +20
    ah ah! yaşanmasaydı gibtiğimin olayı ah!
    kısa dönem sınavına katılmak için samsuna gittik bir arkadaşla. öğretmenevinde kalmaktı niyetimiz ama arkadaşın bir akrabası nereden haber almışsa bizi arayıp ille de bizde kalın diye ısrar etmeye başladı. adam abarttı otogarda karşıladı bizi. elimiz mahkum gittik. niyetimiz samsun ortamlarını test etmekti tabi yattı o iş...
    neyse çok güzel yemekler yapmış yenge, güzelce yedik. çayları içtik falan yattı sonra bunlar. ben de ev sahipleri ayaktayken sıçmayayım hayvan gibi diye sıkıyordum dişimi. bunlar yattıktan biraz sonra girdim helaya corul corul sıçtım.
    amk alafranga tuvaleti henüz monte edilmemiş binler. bir baktım benim tak öyle bana bakıyor olduğu gibi. biraz su döktüm mal gibi, akmıyor ki sulu tak oldu sadece. neyse mecburen taharetlenip çıktım. evdeki alaturka tuvaleti buldum. mutfaktan da bir poşet geçirdim elime başladım tak transferi yapmaya. tak sulu olmasaydı belki koridorun halısına damlamayacaktı ama yapacak bir şey de yoktu. tüm tak bitince elime aldığım tuvalet kağıdıyla iyice sildim klozeti. salondan bulduğum kolonyayı da klozete döktüm mis gibi koktu.
    çok şükür ki tak taşırken kimse görmedi beni gece gece. eğer görselerdi ne askerlik yapabilirdim ne de incide yazabilirdim binler.
    bu da böyle bir anımdır.
    ···
   tümünü göster