1. 151.
    +2
    evliliği sadece düzenli gibiş sanan dıbına koyduğumun liselileri bi gibtirin gidin şu başlıktan. sorularınızı o godoş babanıza huur ananıza sorun dıbına çaktığımın içestleri.
    neyse sukuneti sağladıktan sonra bende bir kaç kelam etmek istiyorum arkadaşlar.

    ben 23 yaşındayım üniversiteyi 1 sene uzatmalı olarak seneye bitircem. benimde 1 senedir beraber olduğum bir kız arkadaşım var. biz sevgili olmadan önce kız arkadaşım da bu dizilerden falan etkilenen bir tipti. memur bir aileden gelmesine rağmen her şeyinin en mükemmel olmasını ister, her imkan elimde olsun derdi. bense memur bir ailenin çocuğu olarak aza kanaat eden, kendine ait bir evi orta halli bir arabası olmasını kimseye muhtaç olmadan yaşamayı dileyen bir adamım. işletme öğrencisiyim yarın öbür gün memur olcam 2500-3000 artık neyse elimize para geçecek. benim bu kız arkadaşımın ailesi her istediğini vermiş zamanında buna ama yine de gözü daha fazlasını istiyordu. ben bununla ilişkiye başlamadan önce eğer ciddi düşünürsek bu imkanı ona sağlayamayacağımı tavırlarımla belli ettim. yemeğe çıkalım derdi orta halli bir yere zütürürdüm. buluşmaya gelirken en kral markalardan aldığı elbiselerini giyerdi ben lcw tshirtümü çeker üstüme giderdim. ilk başlarda biraz yadırgardı bu beni. ama ben ciddi düşünüyorsak bunlara alışması gerektiğini ona nasıl bir gelecek sağlayacağımı anlattım. ailenin durumu belli kızım dedim. kasmaya özenti olmaya gerek yok dedim. belki seni yatlarda katlarda yaşatamam ama küçük dairemizde hep seni ve çocuklarımızı severek yaşayacağım dedim. o gün ilişkimiz başladı. ikimiz de ciddi düşünüyoruz.
    allah nasip ederse 2 sene sonra evlenmeyi düşünüyorum. kız arkadaşım da öğretmenlik okuyor 1.sınıfta. o mezun olup işe başlayana kadar ben bir işe girmiş ufak tefek bir birikim yapmış olcam. ama bazen boşluğa düştüğüm zamanlar oluyor ders çalışmadığım zamanlar falan. kız arkadaşım hemen üstüme düşüyor bak aşkım kurduğumuz hayallerin gerçekleşmesi için senin güzelce okuman lazım diyerek destek oluyor.

    bak ben kızı nerelerden nereye getirdim panpa. eğer gerçekten bunları konuşmadan bir ilişkiye başladıysan şu anki çevre koşulları nedeniyle bunların yaşanması doğal. yadırgamamak lazım.

    allah hakkında hayırlısını versin abicim. yeğenimizin rızkıymış bak demek ki senin yeni bir iş bulman.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster