1. 1.
    +51 -7
    benim fantazi dünyamda ilk üçe girerler bunlar panpalar.

    düşünsene amk gibişilmiş yatakta sigaralar içilmiş, sonra kız iç çamaşırını giymiş üzerinede ince bir tişörtü geçirmiş mutfağa doğru gidiyor sende arkadan izliyorsun. ayaklarda terlik filan olmadığı için mutfağın soğuk fayanslarına ayakları üşümesin diye parmak uçlarıyla basıyor. ağırlık parmaklara yüklendiğinden baldırları kasılıp titriyor arkadan bellki oluyor.

    tişörtün içinde sütyen yok. meme uçları taze sevişmiş olmanın diriliğiyle dimdik tişörtten belli oluyor. tezgahta bişeyler hazırlarken bi bakıyosun hızlı giyilen iç çamaşırının sol tarafı yukarıda kalmış poponun bir kısmı dışarıda bronz bronz sırıtıyor. tam o anda gidip arkadan sarılıyorsun sol el bacaklardan yukarıya doğru tişörtün içine giriyor ve göbek deliğinin etrafında dolaşıyor. sağ elde tişörtün üstünden memeleri avuçlamış. ensesine nefes alıp veriyorsun. kızın tüyleri diken diken oluyor avucunun içinde titrediğini hissediyorsun amk.

    o anda kız bi anda tutup 2.el eşyacıdan alınan çapraz ayaklı mutfak masasının üzeine sırt üstü yatırıyorsun. kim bilir belkide önceki evinde 4 tane abaza batak oynuyordu bu masada. şimdi sen batırmak üzeresin hatuna. tişörtü bi hamlede çıakrtıyor kız. çıakrtırken göğüs uçları tişörte takılıp birden kurtuluyor ve sallanıyor kısa süre. sonra bacaklarının arasına daldırıp eli iç çamaşırını ortadan yakalayıp çıkartıyorsun. dalga kalkmış zaten amda istenilen ıslaklığa ulaşmış. sağ el işaret ve baş parmağının arasında kavradığın yannanı kızın göbeğine 2 defa şaklatıp daldırıyorsun içeri. kız o an ellerini açıyor masadan bardak yuvarlana yuvarlana düşüp kırılıyor ama gibinde değil o an. bacaklarını ayak bilekleri omuzlarına gelecek şekilde koymuş elleriylede yetişebildiği kadarıyla kalçandan tutup hızını ayarlıyor. masanın sertliği sırtını acıtmış bi yandan acılı gözler bi yandan azmış gözlerle sana bakıyor. memeler içeri girip çıkmanın etkisiyle aşağı yukarı sallanıyor. ellerini üzerine getirip tutmadan dokunuyorsun meme uçları avucunun içinde bi yukarı bi aşağı oynuyor. adeta depremin şiddetini ölçen cihazlar gibi gibişin şiddetini ölçüyor memenin sallanma hızı.

    derken ufak bir ohlamayla çıkartıp göbeğine boşalıyorsun kızın. kızın bacakları omuzundan düşüveriyor aşağı rahatlamanın etkisiyle. bakıp gülümsüyorsunuz birbirinize. şimdi sırada düşüp kırılan camları toplamak var hadi bakalım kolay gelsin
    ···
   tümünü göster