1. 1.
    +29 -3
    kaldırmayalım beyler. Çok rica ediyorum sizden, amı olsun yeter, nefes alsın yeter mantığından vazgeçin. Vazgeçin de bizim kıllı türk kızlarının aklı az başına gelsin, bulunmaz hint kumaşı olmadıklarını hatta yırtık bi paçavra bile olamadıklarını, gibsen de olamayacaklarını anlasınlar. Peki bunu nasıl yaparız?

    • * yeni ortamlara girince bu kızlara yavşamayın. yeni Tanışıyorsunuz diyelim, adını sor, okulunu sor, muhabbet et ama çok gibleme. Bu kız yerine başka şeyle ilgilen o ortamda.

    • * Centilmen olmak bütün dünya geneli bir durumdur. Örneğin asansöre gireceksiniz diyelim, sen ve tanımadığın bir kıllı var. Normalde nedir? Kapı açılınca bayana öncelik verirsin değil mi? Verme! O bayan değil ki kıllı bir maymun, ne öncelik veriyorsun amk. Bırak içinden sana hayvan desin, öküz desin. Zaten böyle avutuyorlar kendilerini en fazla. centilmenliği hakeden bayana vereceksin, yarı arap kıllı kezbana değil.

    • * bizim kıllılar çoğu ilginç ve kendilerini çok aşan konular hakkında konuşmasını severler. bilgisayar kasasının içinde ne olduğunu bilmeyen kıllı türk kızı, seninle uzay hakkında konuşmaya çalışır (HEm de biliyorum edasıyla). veya siyaset. veya askerlik hakkında konuşur. (Bunu yapan, dünyada başka bir milletin kızı yoktur). giblemeyin. "he gardaş he" edasında olayı geçiştirin gitsin. hatta bedelli askerlik haberleri çıkınca "Bedelli askerlik yapan erkek, erkek değildir, onunla evlenmem" diye laflar bile ettiler amk. maymunlar. Bir gibten haberleri yok, hakkari'ye git 3 gün asker ocağında kal bakalım o ekşi ekşi, leş gibi kokan amın yere düşüyor mu düşmüyor mu görelim.

    • * Tabi ki hepsi şimdi anlatacağım gibi değil ama büyük bir yüzdesi böyle. Ne okul okumuş, ne birşey yapmış, liseyi bile zor bitirmiş, sabahtan akşama kadar ya kral fm de ya da radyoda fantazi türk müziği dinleyen mahalle kızlarından bahsedecem şimdi. gördüğüm ve değerlendirdiğim kadarıyla bu kıllı maymunlar en tehlikeli 2. türk kızı tipidir beyler. (1. okumuş olanıdır). Bu 2. tip kıllı türk kızları (Mahalle kızları) hayatı boyunca bir baltaya sap olamamış ama doktor veya mühendisle evlenmek isteyen beyinsiz organizmalardır. Bir doktor veya mühendis erkek olarak elbette sizler de bu kıllılarla evlenmeyi bırak, sevgili bile olmak istemezsiniz ama mesele "am" olunca herkes yavşıyor. Yavşamayın ... Unutmayın ki hakettiğiniz şey okumuş türk kızı amı değil, hele hele okumamış türk kızı amı hiç değil! siz Kardeşlerimi ve kendimi tüysüz, prüzsüz, bembeyaz ve gül kokan alman veya rus dıbına layık görürüm ben.

    • * Şu muhabbete bir türk kızıyla çok zor girersin ama eğer ki olurda girersen lafını yapıştırmasını iyi bileceksin. Bu salak maymunların daima şöyle bir savunma mı diyeyim, teselli mi diyeyim bilmiyorum nedir bu, avrupa ve rus kadınlarına kızlarına hep böyle derler: "tamam çok güzeller ama temiz değiller". Aha şu cümleyi duyunca ağzının ortasına yapıştırasım geliyor kahpelerin. Ben avrupa'da yaşıyorum beyler. Başta alman ve rus kızları olmak üzere her milletten envai çeşit karı kız geçiyor altımdan. Bu kızların temizliğine laf edecek adamın anasını giberim. her tuvalet ihtiyacından sonra tuvalletten tertemiz çıkan ve Günde 2 kez duş alan karı kızlardan bahsediyoruz. Böyle bir kadın pis olabilir mi lan? Terleri çiçek, amları cennet kokuyor. dıbına da zütüne de bal dök yala, o derece temizdirler. Bu bilgileri neden verdim? eğer "güzeller ama temiz değiller" gibi bi laf eden türk kezbanıyla karşılaşırsanız bu bilgiler aklınızda bulunsun ve sağlamca lafı yapıştırın diye.

    • * olum sürekli gülümsemeyin şu kıllılara lan. Malesef bizim ülkemizde şöyle bir durum var; diyelim ki 8 kişilik bir arkadaş ortamındasınız ve taksim'de veya kordon'da yürüyorsunuz amk. 7 erkek ve 1 kıllı türk kızından oluşan bi arkadaş grubu. Ya amk, o kız, gruptaki herkesin "odağı" konumundadır. Genel bir meseleden bile bahsedilirken o mesele "kıza" anlatılır, diğerlerine değil. "Diğerleri beni zaten duyuyor, ben kıza bakarak konuşayım" hissiyatında herkes. Lan mal mısınız amk, yapmayın şunu. Aslında hiçbir tak olmayan o kızı veya yaratığı her neyse artık göklere çıkartıyorsun göklere ... Yapma amk. etrafındaki diğer kişilerle konuş. artı, o kız birşey söylediğinde de herkes pür dikkat dinler, bütün kulaklar ve gözler kıllı kezbandadır. Yapmayın olum şunu ... Dinleyin ama çok giblemeyin.

    kardeşlerim, Bu ve bu tip şeylere dikkat ederseniz, hiçbir tak olmayan ama bi kızlık zarı, leş gibi kokan amı ve zütü, bir gibime benzemeyen sakallı suratı ve yine bir gibime benzemeyen şekils,z boru gibi vücuduyla kendisini dünyanın merkezi olarak gören bu kıllı maymunlara az da olsa ders vermiş olursunuz ve erkekler olarak artık biz kıymete bineriz, onlar değil. Yıllardır, abazalığımızdan gelen "vizyonsuzluk kavramı", "kalitesizlik" kavramı, "amı olsun yeter" kavramı, "nefes alsın yeter" kavramlarıdır şu an bu kıllıların burnunu ve zütünü 5 karış havaya kaldıran. Kendimiz ediyor ve kendimiz buluyoruz.

    Ben türk kızı gibmeye tövbe ettim beyler. Sizlere de tavsiyem şudur ki; yıl boyunca, eğer okuyorsanız harçlıklarınızdan, çalışıyorsanız maaşınızdan biriktirin ve bütün yıl boyunca abazalık şalterlerini aşağı indirin ve sadece işiniz/okulunuzla ilgilenin. Bu durum hem yüksel potansiyeldeki abazalık durumunu azaltacak hem okulunuzda ve derslerinizde başarı getirecek veya işinizde, çalışma ortdıbınızda başarı getirecek. Yaz geldiğinde izne veya tatile ayrıldığınızda şalterleri geri açın ve ya avrupa veya rusya'ya doğru ufak bi gezinti yapın ya da antalya, muğla vs gibi turistik bölgelerde takılın.

    Hiiiç merak etmeyin az bir ingilizce ile meseleyi halledersiniz, size güveniyorum.

    ve yine hiiiç merak etmeyin, gördüğünüz, göreceğiniz yabancı kızlar ve kadınlar, kendilerini beğenmiş tipler değildir. elbette anneniz size hamileyken eğer kezzap içmemişse, az biraz eliniz yüzünüz düzgünse, en sahildeki veya bardaki en kral sarı bombayı kaldırma ihtimaliniz 51%'dir. KArdeşinize güvenin, kendinize inanın. Bu kadınlarda bizim kezbanlarda olan "kendini beğenmişlik" veya "ağırdan satma" hisleri resmen cımbızla tamamen çekilmiş ve atılmış veya çok çok azdır.

    Benden bu kadar. Şimdi bayrağı size veriyor ve dünyalar güzeli, aklı başında kızın yumuşacık, mis kokulu, tüysüz, pembe dıbını gibmeye gidiyorum.

    özet: Yukarıda, türk erkeği için hayati bilgiler var. Bu yüzden özet mözet yok amk. okuyun
    ···
   tümünü göster