1. 1.
    0
    anlatıyorum. dinleyin.

    lanet olsun bu kalabalık otobüslere ve buna sebeplere ama bazen böyle güzel şeyler de yaşanıyor ve yaşatılıyor.

    neyse.

    şimdi otobüs feci dolu . artık arka kapılardan almaya başlıyor şoför. ben de en arka 5li koltuğun ortasındayım. tam önümdeki inme düğmesi olan direğe de bir kız yaslanmış böyle . sonra millet içeri doğru haykırlamaya başlayınca bu da bizim basamağa çıktı otobüse binen bilir. 5li koltuğun önü tümsek. orası daha kaliteli.

    sonra işte daha da sıkışmaya başladı. ben de nezaketen ayaklarımı sola çevirdim kızın bacaklarıyla bütünleşip rahatsız olmaması için. sonra yapacak bir şey olmadığında bacaklarımız bir mıknatıs gibi çekti birbirlerini ve ilk temaas oldu. öyle öyle derken kız off yaa falan yapıyo sıkışıklıktan. yüzünü bana taraf döndü ve sağ bacağımı iki bacağının arasına aldı. böylece ben de onun sol bacağını iki bacağım arasına aldım.

    otobüs zıpladıkça sağ bacağımı kızın vajina boşluğuna doğru hareket ettirdim. çok hoşuna gittiğini sanıyorum. bana seni çılgın şey dercesine baktı. sonra boşalmadan indim ben otobüs. sonra bir kağıt buldum çantamda. galiba o koymuş ve galiba sevişebiliriz belki.
    ···
   tümünü göster