1. 1.
    +29 -2
    üst komşumuz nazan teyzenin oğlu canım arkadaşım kardeşim diye sevdiğim çocuk hala kızamıyorum bana yaptıklarına rağmen.

    olay şu; benim bazı konularda takıntılarım vardır. 31 sonrası yaşadığım pişmanlıklar bazen beni intiharın eşiğine cinnete kadar zütürmüştür. 31 çektikten saniyeler sonra pişmanlığı ayak tırnaklarıma kadar hissetmişken çay getiren babaanneme haşlanmış patatesle saldırmışlığım var. ben bu aralar milf hatun fantazisine takıldım. üst komşumuz nazan teyzeyi düşünerek 31 çektim.

    sonra oturdum düşündüm ulan en yakın arkadaşımın annesini düşünerek nasıl böyle bişey yaparım. üstelik balkonda tüm mahalle bizi izlerken ve alkışla tempo tutarken gibtiğimi hayal etmiştim. bu nasıl vicdansızlık.

    aldım karşıma konuştum. bak kardeşim durum böyle beni affet dedim. çok ince bi çocuktur. önce kızdı filan ama neyse lan dedi bu yaşlarda normal. ama seni affetmem uzun sürecek içimde. benimde aklıma bir fikir geldi. kardeşim dedim sende benim annemi düşünerek 31 çek sende rahatla intikdıbını almış ol bende vicdan azabından kurtulayım. saçmalama lan filan derken ben içeriden annemin dantelli donları ve sütyenlerinden oluşan bi kucak çamaşırı kaptım geldim. hatta banyodan yeni kirliye atılmış bi donda buldum. tam buna uzattım ama kıpkırmızı oldu utandı iyice üzüldü filan diye aklımdan geçirirken huurçocuğu belinden çektiği tepsi kadar tokası olan kemeri kafamın üstüne indirdi. sonra görüntü gitti bende kalktığımda donları sütyenleri üstüme atıp gitmiş tam burnumda kalktım annem babam buldular . onlarda annemin donları koklarken heyecandan düşüp bayıldım sanmışlar bi araba sopada onlardan yedim. bu bana yapılır mı amk
    ···
   tümünü göster