1. 1.
    +50 -6
    beyler dün gece söyle kallavi bir 31 için tüm hazırlıklarımı yaptım yan yana 15 sekmede birbirinden güzel ferreLARI açtım koydum. hatta görüntü donmasın 31 in keyfi kaçmasın diye yüklenmelerini bekledim. içeriyi kolaçan ettim herkes yatmış uyumuş.
    sigaramıda yaktım ağızda tüttüre tüttüre asılıyorum. fantazi olsun hesabı. tam boşalacak gibi oluyorum o anki sahneyi beğenmediğimden tutuyorum kendimi uatıyorum olayı filan derken. artık iyice dayanamaz hale geldim.

    ve bir anda hayvan gibi boşalmaya başladım. ama tam boşaldığım anda eleman karıyı domaltmış halde arkasından çekim yapmaya başladılar daşşaklara zoom yapılmış halde.

    çat diye kapı açıldı babam girdi içeri.

    manzara gel amk ağızda sigara göz seyriye seyriye boşalıyorum ekrandada sallanan daşşaklar.

    babam deli gibi sinirlenerek içeri gitti küfürler ederek dedim neyse gitti. 30 saniye sonra elinde kemeri şaklata şaklata geldi amın feryadı. ağzıma yüzüme nasıl vuruyor sen dayına mı çektin kime çektin yavşak muallak oldu başımıza diye annem tutmaya çalışıyo ama alamıyor elimden. sonra komşular yardıma gelince annem gitmiş onlara kapıyı açmaya babam hala saldırıyor bu arada. ben baygın yerde elimde mokarla yatarken komşular gelip almışlar babamı. tüm mahalleye rezil oldum amk.
    ···
   tümünü göster