1. 1.
    0
    bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın mk.
    bana yakın bi arkadaşım hem sağlığımızı kazanıcaz hemde zengin olacaz süper iş buldum olm dedi. geç kardeşim o ayakları dolandırıyolar seni dediğim adam şuan ayda 9bin kazanıyo. uzun zamandır hasta olmuyor..
    işin rajonu da var adam felsefeyide anlamış. hergün farklı takım elbise giyiyo bin araba da yaptı altına diksiyonu değişti mk çocunun. imaj yaptı yani ama amacı bu değildi imajı araç olarak kullandı. çünkü ürünler nekadar kalite de olsa insanların ilgisini çekmek için somut şeyler göstermek lazım. müthiş önyargılıyız beyler bişey bilmeden yaftalarız herşeyi. ayaklı reklam olmak lazım insanlar sendeki değişimi görmeli...
    neyse girdim bende bu işe. ürünleri ilk olarak kendim kullnadım. faydasını görmediğim ürünü niye satayım .sandığınız kadar gözümü para bürümedi yani. ve o bahsettiğinz titan sisteminn ne anlama geldiğinde biliyorum.ama sandığınız gibi değil. kapı deliğinden bakarak içerisini nekadar görebilirsin ki!
    şirket sana diyo ki eğer sen alt organizasyonundaki falancayı işe bağlamasaydın o ve onun altındakiler bu şirketi tanımayacaktı.bu yüzden onların sattığı ürünler kadar sanada para vericem diyo. zaten 9binler böyle kazanılıyo.
    olay bu beyler sandığınız çok karanlık işer dönmüyo işler basit.
    ···
   tümünü göster