1. 1.
    +13 -23
    beyler beni dinleyen olursa anlatmaya başlayacağım . halen belli başlı sıkıntılarım var neler yaptım neler yaşadım hepsini anlatacağım ilk başlarda çok zevkliydi kız arkadaşımın yatağına kadar gittim yalanım varsa sülalemi gibsinler . daha sonra başka ruhlarla karşılaşmaya başlayınca serüvenim başladı rezerve alın başlıyorum .

    http://ccc.incisozluk.cc/...i%C5%9Fi/@mirekis-netsret

    ---
    dün gibtiğim adlı üyenin evindeydi arkadaşlar . gerizekalının yazdıgı kagıdı bulamadım ama

    evinin içini tarif ediyorum 2 bilgisayar kullanıyor biri laptop biri masaüstü. arkadaş laptopdan baglanıyor zaten diğeride masaüstü beyaz bir bilgisayar.
    ayrıca kendisi gerizekalı bir arkadaşımız ben geldigimde halen uyumamıştı laptobuyla ugraşıyordu sanırım oda soguyunca geldigimi anladı biraz tedirgin oldu zaten sokakdaki kedilerde miyavlamaya başlamıştı ordan anlamış olabilir.
    apartmanı dört katlı . ben diğer evleride dolaştım biraz . inanmayanlar kendine soralabilir kesinlikle bu arkadaşı tanımıyorum .

    ---

    ayrıca açık yakaladığını sananlar malsınız .

    karanlık olmayan yerlerde hiçmi aydınlık yok sokak lambaları vs.
    camiide cenazesi olan kişiyi gördüm diyorum manzarayı izlerken ruhu gece yükseliyordu sabahda cenazesini kaldırdılar beni nerenizle dinliyorsunuz .
    dün gibtigim adlı üyenin evindeydim biliyorum ruh saglıgı bozulacak ama yaşadıgı evi ifşa ettigim yazdıgı kagıdı bulamadım . ama çok ıncın bir arkadaş * evinde bir bulaşık vardı sormayın .
    ···
   tümünü göster