1. 51.
    0
    @39 panpacığım ... Atarlı adamsın vesselam; atarını, ananı, bacını, karını, çoluğunu çocuğunu gibtireceksin bana zorla. insan gibi muhabbet ediyoruz burada "Şimdi anlaşıldı mı?" falan ne lan huurnun sıçtığı?

    Sen muhabbeti bile anlamamışsın burada ciyaklıyorsun gibtiğimin çocuğu. cerrahi müdahelenin acil ve şart olduğu bir durumda hasta müdaheleyi kabul etmezse, yeminli bir tıp doktoru olarak onu o şekilde ölüme terkedemezsin. Karşındaki kişinin özrü var; özrü: cahil olması. Cehaletinden ötürü operasyonu reddediyor. Peki senin özrün neydi diye sormazlar mı? bu durumda n'apacaksın? "Tamam, bana tedaviyi reddettiğine dair imzalı bir kağıt ver ve gibtir git ne tak yiyorsan ye" mi diyeceksin beyinciğini gibtiğimin çocuğu? Hasta hayatını kaybederse mahkemede adamın zütünden kan almazlar mı?
    O verdiğin avrupa örneği ananın dıbına vazelinsiz girsin, büyük ihtimalle hollanda'da olmuş bir olaydır. Veya benzer durumlarda benzer kanunlara sahip başka ülkelerde. Etiğe aykırıdır.

    Özet: gibtir git konumdan ananı gibtirtme bana cahil pekekent. Önce adam gibi konuşmasını öğreneceksin, sonra 40 fırın ekmek yiyip gelip karşıma "ben adam oldum abi" diyip elimi ve gibimi öpeceksin ve sonra benim açtığım muhabbete girebilme şansı yakalabileceksin.

    Şimdi anlaşıldı mı?

    @41 Anladım kardeşim sağolasın. Fakat gerçekten de öğrenmek istediğim şey kızlık zarına nasıl müdahele edildiği değil. Kızlık zarı örneğini, "kilit" durumunu ifade edebilmek için kullandım. Başka bir örnek vermeye çalışayım:

    bob marley. Dini sebeplerinden ötürü tıbbi müdahele ile vücudundan bir parça eksilmesine (Sanırım ayağındaki bir tümör alınacaktı) müsade etmedi ve hayatını kaybetti. benzer bir durum ülkemizde olmuş olsaydı ve hayatını kaybeden hastanın yakınları doktor ve hastaneye dava açmış olsaydı nasıl bir sonuç ortaya çıkardı?

    @39 senin ananı bir daha gibiyorum ... hay dıbınızı gibiyim, mal oğlu mallar gece gece dellendirdiniz beni huur evlatları. Ne gerizekalı insansın sen lan. aldığın verdiğin nefesi gibeyim senin.
    ···
   tümünü göster