1. 651.
    +7
    ifşaya devam.

    3. şimdi bu adam diyor ki yok cin gördüm gözü yoktu ayağı tersti ay çok korktum bu akşam da hiç uyumıycam. sonra diyor ki adres ver geliyorum oç uyumaya gidiyorum. ne alaka lan hani çok tırsmıştın?

    4. diyor ki yok astral seyahat olayı hayatımı gibti ühü mühü ondan sonra yok biz seansla ingilizce öğretiyoruz bu yöntemle şöyle yapıyoruz böyle yapıyoruz.. lan hayatımı gibti dediğin olaydan düpedüz para kazanıyosun.

    5. çok gezdim her yere gittim herkesin evine girdim diyor. sonra kız arkadaşının evine gelince köpek hissetti beni diyor şaşırıyor. ilk defa mı köpek gördün lan heryer köpek dolu. o kadar gezdiysen denk gelmiş olman lazımdı.

    6. madem bu kadar ustasın gidip mit toplantılarına katılırsın.. ne bileyim mgk'yı dinlersin gizli gizli.
    şimdi birileri çıkar yok zaten bunun efendileri dünyayı yönetiyolar bunlara izin vermezler falan der. ki mantıklı, böyle birşey olsa zaten çoktan dünyanın çoğu devletinin istihbarat örgütleri bu olaya yönelir engellemeye ya da kontrol etmeye yönelik şeyler yapardı.
    ulan hadi öyle bi senaryo olsa, adam açık açık anlatıyor ben böyle ustayım şöyle ustayım diye, yok türkiyenin en büyüğüyüm bi sürü siteler yaptım seans dersi veriyorum falan... bu adamın çükünü keserlerdi çoktan.

    ulan klavyeme yazık amk nelerle uğraşıyoruz. neyse bari bir iki dangalak sorgulamadan inanmamayı öğrenir belki.
    ···
   tümünü göster