1. 1.
    +12
    birkaç başlık altında inceleyeceğiz panpalar.

    ilk önce göz zevki- mesafe ilişkisi:

    şimdi züt takipçimizin beklentisi bu konuda çok önemlidir. züte kaba taslak bakıp başka şeylere mi yoğunlaşacak, yoksa yürürken titreyen züt yanaklarından, içine giydiği dona kadar hatta ve hatta don tahmininden kızın fantazi dünyasına kadar kafasında şekillendirecek mi?

    kaba taslak züt kalıbını görmek istiyorsa, 8-10 metre idealdir. fakat ayrıntılı görmek istiyorsa 3 metreye kadar inmeli.

    ikincisi koku beklentisi:

    eğer züt takipçimiz uzaktanbakıp taslak züte 31 çekmeyi seçtiyse bu seçenek onun için önemsiz. ama gerçek bir züt röntgencisi züt, don, bacak titremesi v.s. gibi seçeneklerle yetinmeyecektir. bu saydıklarımı yakından inceleyecek kadar yakınlaşacak üzerine birde kızın yürürken rüzgarıyla beraber burnuna kadar ulaşacak parfüm kokusuyla zevkin doruklarına çıkacaktır. bunun için 3 metre mesafe uygundur.

    risk mesafe ilişkisi:

    bu risk oalyını birkaç başlıkta inceleyeceğim;

    birinci risk uzun mesafe takiplerde araya giren huurçocukları yüzünden zütle bağlantının kopması sorunudur. bu konuda yapılabilecek şeyler, sağın solun dikkatini çekmeden slalom yaparak yürümek, yada önümüzdeki huurçocuğunu takip mesafesini bozmayacak şekilde geçmek. eğer kız ve parazit aynı hızda yürüyorsa mecburen takip mesafesini kısaltmalı yada hedeften vazgemeliyiz.

    ikinci risk kızın sizi farketmesi: bunuda iki başlık altında inceleyeceğiz.

    a. dediğim gibi adı üstünde risk. riskin olumsuz sonuçları olabileceği gibi olumlu sonuçlarıda olabilir. olumlu sonuçta kızın sizin zütüne kiitlendiğinizi farkedip dönmesi sonucu düşük bir ihtimal olsada gülümseme yada cilveli bir ne yapıyorsunuz sorusu. bunun devamı hiç ummadığınız yerlere gidebilir.

    b olumsuz risk: bu durum ençok başa gelen risklerdendir. kızın farketmesiyle beraber kız sizden uzaklaşmaya çalışabilir. yolunu yönünü değiştirebilir. bunlar zararsız tepkiler iken kimiside cazgır çıkıp feriştahınızı gibebilir. etraftan yardım isterse aslında çoğu sizin gibi züt takipçisi olan elemanlar kıza yaranmak için sizi tereddütsüz en basitinden kemerle dövecektir.

    üçüncü risk ve en can sıkıcısı

    etik risk: genelde takip ettiğimiz zütün sahibini yüzünü göremediğimizden kim olduğunu bilmeyiz. uzun süren züt takibinin sonunda züt takibi yapılan kişinin eş dost akraba çıkması sorununa etik risk diyoruz. takip ettiğimiz kişi bunu farketmezse bu sorunu içimizde bastırıp unutabiliriz. fakat olaki farkederse bunu ya görmemezlikten gelip size içten içten kurulup sapık yaftasını yapıştıracaktır, yada aile eş dosta sizi şikayet ederek imajınızı sıfırlayacaktır. bu yüzdn mesafeleri yarı doğaçlama yarı kurallarla ayarlamak çok önemlidir.

    unutmayın kurallar sizi mutluluğunuz için saygılar..
    ···
   tümünü göster