1. 1.
    +3
    sevgili liseli kardeşim eğer bu yazıyı okuyorsan :

    dıbına koyduğumun çocukları yaptığınız şakalara, takıldığınız konulara, rezil oluşlarınıza, özgüvensizliklerinize, pgibopatlığınıza, salak espri anlayışınıza , okuduğunuz kitap sayısına, dinlediğiniz konferanslara, gibtiğiniz kız sayısına, dinlediğiniz müzik kültürüne, çektiğiniz 31 peçetelerine, ahlak anlayışınıza, savunduğunuz popüler kültür zırvalıklarına bi bakın bakın amk.

    birde ben komünistim, ben anarşistim , ben milliyetçiyim demezler mi dıbını avradını gibtiklerim.

    sen komünizm le ilgili kaç kitap okudun, kaç tartışmaya katıldın, kaç tarihi belgesel izledin lan he?

    sizin olmayan bilgi dağarcığınızı gibeyim. siz o yaşta bu ottan taktan dünyada kendinizi bi tak sanmaya , sanmak isteme girişimlerinize giriyorsunuz elin aynştaynının gücüne sürü oluyorsunuz da hadi tamam beyin olmadığı için oda tamam da bi gibtirtmeyin adam gibi tamam abi deyip geçin huur çocukları.

    temelsiz bilgi şatocukları sizi. ulan anarşistim diye takılan adama olum kendine gel "biz türküz" dedim de adam oracıkta türkçü oluverdi siz ne yarrama konuşuyonuz amk ?

    bi kere iyilik kötülük üzerine bi şey mi okudunuz siz, iyilik anlayışınız geleneğinizden yani gelenek derken o kısa yaşamdaki doğru bildiğiniz anne baba dogmalarınızdan geliyor. iyi kötü diye bir şey olmadığını hadi onuda gibtir et bireysel iyinizi bile bulamadan, oluşturamadan, çalamadan, çalsanızda ekgib çalaraktan bulamamışken siz neyin hangi doğrunun ego tatmin arayışlarındasınız dıbına koyduğumun çocukları he ?

    karşınızdaki insanı rezil etmek , dalga geçmek , pandik atmak, laf sokmak, dayak atmak suretiyle yaptığınız şakaları , esprileri , espri kalitesinin ben içine sıçayım. daha zütünüzü temizleyemeden neyin kafasındasınızda karşımıza geçip ben şuyum ben buyum ben çok büyük adamım ben uyuşturucu esrar sigara kullanıyorum derdindesiniz ?

    anasını babasını tecavüze kurban zütürdüklerim sizi neyse tamam sakinim.

    edit: sana demedim panpa heryere yapıştırıyorum o yaşlar güzeldir mutluluk nedir bilir insan ama her şeyi bilirim tavrındaysan yukarıdaki küfürler aynen geçerli hadi hayırlı işler
    ···
   tümünü göster