1. 1.
    +306 -15
    o ne güzel, ne temiz yürekli, gururundan kibirinden uzaklaşmış, sevgilisi için herşeyi yapacak olgunluğa erişmiş kızdır.

    düşünsene gece eve geç gelinmiş hızlı bir sevişmenin ardından boxerle uzanılmış yatağa uyuyakalınmış. sabah perdesi açık perdeden güneş yüzüne vurmaya başlamışken bir ıslaklık hissediyorsun dalgada. bir bakıyorsun sevgilin yatağın üzerinde domalık vaziyette boxerinin içinden dalgayı çıkarmış almış ağzına sağ eliylede başında biriken tükürükleri yukarı aşağı yaparak yediriyor yarrağa. oda iç çamaşırlarıyla yatmış. pembe kenarları siyah çizgili sütyeninden aşağı doğru sallanıyor göğüsleri domalmış pozisyonda olduğu için.

    senin uyandığını farkettiğinde aşağıdan gözlerine doğru bakıp içten bir gülümseme patlatıyor. ama konuşmak yok işin ciddiyetini biiyor ve bölmüyor.

    bi hamle yapacak oluyorsun ona doğru ama engel oluyor işime karışma der gibi. sonra iki elini birden göğüslerini ve karın bölgene zütürüp gezdirirken dişleriyle yakaladığı boxeri aşağıya kadar çekip sonra ellerinin yardımıyla çıkartıyor. kendi çamaşırınıda çıkartıyor sonra. aynı anda atıyor hemen üzerine kendisini. sol elini sırtına zütürüp tek hamlede açıyor kopçaları hafif bronz ve yuvarlak hatlı bacaklarını açıp sağ eliyle dalgayı tuttuktan sonra hafif iler geri hareket ederek alıyor içine.

    zaten ıslak olduğundan çok uzun sürmüyor. hatun biraz uzun boylu o yüzden üzerinde gidip gelirken eğilip göğüslerini ağzına getiriyor. sonra eliyle kafanın arkasından yakalayıp göğüslerine bastırıyor. inlemeler hızlı nefes alıp vermeler arttıkça artıyor. sonra kalkıp ellerini kızın arkasında kalan senin dizlerine koyuyor ve çok hızlı koşan bir atın üzerinde kalkıp iniyormuş gibi belini kavislendirerek zıplıyor. aradan 8-10 dakika geçtikten sonra boşalmak üzere olduğunu anlayıp sağ eliyle daşşaklarını nazikçe avuçlayıp sıktırırken sol elini yumruk yapıp dalganın üzeine göbeğinin altına tüm gücüyle bastırıyor. boşalma diye. artık dayanamıyorsun. sanki boğazını sıktırıyorlarmış gibi bi sese aşkım dayanamıyorum gelicem diyorsun. kız üzerinden kalkıp aşağı doğru eğiliyor. ve line aldığı yannanı sımsıkı tutarak hızlı bir şekilde aşağı yukarı hareketle boşaltıyor. kızın göğüsleri yorgan çarşaf senin göbeğin hertaraf batıyor. yine gülümsüyor ve sana dönüp " günaydın aşkım " diyor
    ···
   tümünü göster