1. 26.
    +2
    tamam haklısın peki ne yapalım amk ? çalışmayana ekmek yok yarram. serseri muamelesi görüp tak içinde bir yaşam istiyosan tamam. 15 liralık hap ile mutlu olmak istiyosan tamam. 20 lik cigara sarıp 2 bira içip adam kesmek ve kesilmek istiyosan tamam. 3-5 sene tak içinde yaşıyıp mutlu olduğunu sanıp kimseye bi yararın olmadan hayatını gibmek istiyosan tamam. yada çalışır ekmeğini alır akşamları ve hafta sonları gezer tozar para gibersin.

    edit: her akşam tarlalarda içip bayılmak mı, haftada bir gün arkadaşlarınla meyhanede yada güzel manzaralı bir mekanda içip eğlenmek mi. arkadaşlarınla birbirinize geliş gidip yapıp pes atmak, mangal yapmak mı, yoksa her akşam gibim gibim cepte 5 kuruş olmadan züt yerde bunaltı içinde eğlenmeye çalışmak mı.

    3-5 sene adam yerine koyulabilme ihtimalı uğruna 20-21 sene durmadan çalışıyosun diye bir şey yok. o 20-21 senede hiç mi gezmedin, arkadaşların olmadı, eğlenmedin, tatil yapmadın, uyumadın, yemedin, içmedin ? görende sanıcak amk ayaklarından zincirlemişler bunları gece gündüz çalıştırıyolar. lan yarram senin o yaşadığın hayata imrenen ne kadar insan var biliyomusun ? o 30 yaşında ki boyacı amca bunları yapmadığı için boyacılık yapıyo, o tinerciler adam olmadıkları için sürünüyo.
    ···
   tümünü göster