1. 1.
    +1 -1
    bu binin anlattıklarını bir araya toplamak lazım. iyi hikayelerde kısım kısım amk.
    sizin için bu bin yerine ben uğraşıyorum.
    osbirlik hikayeler.

    beyler küfür serbest. bu olay yaşanırken liseli bintim daha. öyle mal mal yaşıyoruz aq. 31 desen çeke çeke 3100000000 u bulmuşuz. neyse okulda inek kız tayfası olur ya, bunlardan bi tanesi dikkatimi çekip duruyodu.
    sınav mınav ayağına buna soru falan soruyorum işte. kızı da az tarif edeyim. yeşil gözlü beyaz tenli, yüzü de güzel dicem ama havada kalcak şimdi. gayet giderli bi kızdı. 165 170 arası da boyu vardı, iyi sayılır.
    hocanın birine yavşaya yavşaya bu mallar olimpiyat molimpiyat birşey çalışıyolar ben de yanlarına gidip duruyorum. öküzler de tek masaya toplanmış soru moru çözüyo. bu da ayakta, tabiri caizse masanın üstüne uzanmış domalmış bakıyo işte bişelere, benim kafa gitti orda tabi.
    dedim bi şekil bişeler yapmak lazım, soru neymiş ayağına gittim yanlarına falan. liseli zihniyetimle sözde kızın dikkatini çekicem. bi gib olmadı tabi. sonra bunların çalışma saati mi ne bitti gidicekler işte. bense kafamdan kıza açılmayı falan düşünüyorm. aklımı skeym.
    kız zaten bi garip birşeydi. yanında erkek göremezdin aq. değişik bişi. neyse, millet çıkıyo işte kodumun sınıfından bu ise hala soruya falan bakıyo ben de aptal aptal yanındayım. bende hormonlar tavan zaten, yanımda da fıstık gibi kız domalmış duruyo. uğraştığın soruyu skeym senin.
    bi o an niye öyle yaptım, veya yaparken hiç sonucunu düşündüm mü hatırlamıyorum ama hayvanlık aq elim kızın kalçaya gitti. niyesi nedeni yok valla, gitti aq. hani ortada hiçbir karar verme düşünme olayı gerçekleşmedi. elim beni gibtiğin yeter dercesine kızın kalçaya gitti orda durdu.
    tasvir edeyim hocular. boş sınıf, kızın biri gerzek bir kitapta soruyla uğraşıyo, masaya vermiş vücudunu, domalmış. yanında da öküzün teki elini kızın kalçasının üstüne koymuş. biraz zum yapıyoruz yüzüne, alnında heyecandan ter bile var. az gerizekalı diilim aq.
    abi o an zaman o kadar yavaş geçiyo ki. kaç saniye öyle durduk bilmiyorum. kız hala soruya falan bakıyor. o güne kadar kemik gibi yannantan başka birşey tutmamış olan ben öyle tutulakalmışım aq. bi süre böyle geçti. rüya falan mı diye düşündüğümü hatırlıyorum gülmeyin binler. sonra elimi biraz sağa sola oynattım, inanılmaz güzel bir his anlatamam. züt ellemek olarak bakmayın olaya. biri görürse duygusu, kız ne yapcak düşünceleri bol bol adrenalin...
    abi baya bi sürdü bu ya da bana çok uzun geldi. kıza sanki uyuşturucu vermişler aq, bana biri değse geçerken sinirlenirim aq. baya bi bu şekilde devam ettikten sonra ( lan allahbilir 30 saniye falan sürdü de bana yıllar gibi geldi) açgözlülüğümü hayvanlığımı skeym işi bi adım ileri almaya karar verdim.
    abi hayvanlığın en büyüğünü yaptım, lan hadi mucizevi bişi oldu züt buldun elliyon ne diye gider dayarsın kıza di mi ? yavaşça, heyecandan titreyerek yaklaştım kıza. bildiğin dayadım aq. öküzüm biliyorum. bi tepki bekliyodum ve aldım da ama çok çok saçma bişi oldu.
    olm kelimesi kelimesine aklımda aq

    " ay napıyosun sen "

    bunda garip bişi yok hatta bi de tokat yemem lazımdı. işte saçma taraf burası. kız bunu dedi ve tekrardan kitapla ilgilenmeye başladı daha doğrusu ilk pozisyonunu aldı. ben öyle kalakalmışım aq. ay naaapı... derken dondum bildiğin. hani birşey yaparken annen yakalar öyle kalıverirsin ya aynısı aq.
    bundan sonra cesareti alıp kızı bi güzel yatırıp gibtim demem lazım aslında. erkeğin şanından falan filan. ama öyle olmadı işte aq ferre filmde değiliz. yaklaşık bi 4 5 dakika ( süreden emin değilim zaman farklı algılanıyo o durumda) böyle dayadım falan buna. o sıra bişeler uğraşıyo ama umrumda diil dünya.
    abi sonra aklıma göğüsleri geldi aq. ellerimi bi zahmet kızın kalçalarından çekip oraya doğru uzattım. kızda tepki 0. ya böyle anlatıyorum ama aklınıza kaşar bi kız gelmesin. bunun lisede çıktığını geç gezdiği erkek görmedik aq. öyle bişi. o ara baya baya gibtim dicem de o yaptığım gibmeden sayılmaz aq arada etek var, pantalon var, o var bu var aq. gelecek gibi hissettim, üstümü başımı pisletme korkusundan durdum. eteğinin altına elimi soktum.
    abi baya bi okşadım öyle, o arada düşünüyorm napsam falan filan. tuvalete gidip çekmek falan geliyo aklıma. aklımı skeym aq. liseli olunca böyle işte. ya şimdi olsa cüzdanda her daim hazır da, allahın veletinde prezervatif ne arar aq? ki böyle bi şeye kızın izin vereceği de mehçul aq di mi ? aptal aptal düşünüp kızın şeyini okşuyorm aq öbür el de sağ göğsünde. aklınızda canlandırın aq. heyecandan kendimi gibecem.
    abi kız yüzüme bakmadı bile, o ay napıyosn sen derken ben zaten buna bakarak donakalmıştım. yere bakarak söyledi ve tekrar önüne döndü.

    o etraf meselesi de o an dikkatimi çekmedi ama bi tanesi girse abi nerde kaldınız diye liseden sepetlerlerdi başka liseye heralde.
    abi baktım kızdan bi tepki geleceği yok. ( ki giberm böyle işi madem veriyosn bi dön yüzünü aq öpüşelim ne bileym) fermuarı falan şey ettim çıkardım yarraa. o an zaten mantıklı düşünemiyosn hiç sorgu sual yok am var mı var yannan var mı var gib aq. şöyle bi döngüde çıkardm işte. kızın şeye dayadım ama arada hala iç çamaşırı var. zorlamaya başladım.
    olm o an heyecandan bi gibe dikkat etmiyon ki aq kız böyle nası diyeyim şişme karı da hiç gibmedim ama gibsem öyle olurdu galiba. hiçbirşey demiyo ama bildiğin olay dönüyo. türk kızı işte dicem ama hepsi böyle mal değildir aq.
    abi gibsen gibemezsin atsan atamazsın bi şekil boşalmak lazım, aklıma asılmaktan başka hiçbirşey gelmiyor aq. bunun şeyini iç çamaşarının üstünden zorlayıp duruyorm. ona hayat kolay tabi aq. ya bi kız yüzünü dönse 2 kelime etse belki ağzına vermeye iknaya çalışırm ama öyle bi geliyo ki bana sanki kızı döndürsem bana gibtirip gidecekmiş gibi geliyo. ne bileym salakça ama öyle geldi o an
    abi sonrasında şaka maka engelleri kaldırdım işte. şöyle bi doğruldu falan rahatsız oldu sanırm ama elimi attım falan bastırdım üstüne. belini bastırınca şeklen daha güzel duruyodu ztn, ondan sonra tahmin etçeğiniz işi yaptım. sıfır düşünce aq, ne kadar sürdü bilmiyorum ama patlayacağımı hissettim.
    olm 31 den sonra böyle birşey cennete düşmüş hissi veriyo. panikle yarraa çıkarıp zütüne sokmaya çalıştığımı hatırlıyorm ama öyle bişi olmadı tabi. ne gezer aq o yetenek deliği bulamadm bile. hatta çıkarırken kesin içine de gitti biraz. kalanı da aptal aptal kaba etine sürterek poposuna gitti.

    lan tepki yok mok diyodm ya yukarda yazmamışım aq, böyle çok derinden ahh ahh ses geliyodu da öyle aaaaaahhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhh diil aq azmayn giberm fantezinizi. kegib kegib sessize yakın. ama duyuyosn gayet net. sonra aklım başıma geldi işte.
    olm kızda da hiç mide yokmuş aq ne bi yerini sildi ne bişe yaptı. üstünü düzeltti hiçbişi demeden çıktı gitti. üstü düzeltip baktım nereye gidiyo falan diye tuvalete girdi. bende de aptal bi mutluluk var böyle. adriana lima gibtik sanki. zaten bu olay kızlara bakışımı o aralar feci değiştirmişti. 2 3 olay daha var onları da anlatıcam bi ara.

    en çok güldüğümde şu oldu. lan tek kelime bile etmedik aq :d bitince bi teşekkür eder, iyiydin, kötüydün erken patladın, seni seviyorum vs vs bişi der lan. sessiz sinema gibi oynadık bitti :s

    (bkz: bilkentli kiz araniyor)

    orjinali bu beyler

    http://inci.sozlukspot.co...%a7am-gelin-art%c4%b1-18/
    ···
   tümünü göster