1. 1.
    +2 -1
    birinci sebebi bu başlığımdır : (bkz: http://inci.sozlukspot.co...min-adminleri-bir-bakın/)

    ikinci sebebi ise ; liseliler neyse de ortaokula bile düştü lan yazarların yaşı.tamam bunları nasıl ayıklıyalım diyorsunuz ÅŸimdi.ben birinin yazdığı bir cümleden liseli ya da ortaokullu olup olmadığını anlarım.hadi onu da geçtim zaten kendilerini ifÅŸa ediyorlar amk (bkz: http://inci.sozlukspot.co...±ndan-küçüklere-içki/) ilk gördüğüm baÅŸlık bu ÅŸu an.
    kısacası bildiğiniz kreş oldu burası.

    bu sözlüğün her tarafta ayan beyan 18 yaşından büyükler olduğu için yazıyor.hayır bu veletlerin neden üniversitelilerin ortamında en azından +23 yaş kişilerin bulunduğu ortama girmek istemelerini de anlamıyorum.bildiğin istenmiyorsun.büyü de gel amk.amacın ne yani amk veledi ?

    genelde ne zaman biri sözlüğü bırakıyorum dese ya da inci'nin hoşuna gitmediğini söylese yazar ve başlığı siliniyor.bu da tamamen modların ergenliği.içleri ergen amk,daha çıkamamışlar ergenlikten.sen türkiye'nin bir kötü özelliğinden bahsedince bakanlar seni hapise mi atıyorlar ? sınır dışı mı ediyorlar ? beğenmiyorsan gibtir git mi diyorlar ? hayır.çözümü bulmaya çalışıyorlar.malesef ki modlarımızda ergen bu yüzden.

    özet : imam osurursa cemaat sıçar.ne diyim amk aklıma bu geldi

    not : arada naaaadir olarak bellkkiii girerim amk tamamen bırakmak demimiyim.gece 3-4 gibi muhabbet güzel oluyor.sadece hızlı yerimlerimden siliyorum.
    ···
   tümünü göster