1. 1.
    0
    bu 8 günlük süre içerisinde sadece bir kere kafamı yıkadım. vücudumun ayak topuklarımdan omuzlarıma kadar olan kısmına tuvalette taharet borusunun fışkırttığı sudan başka su değmedi. az önce çavuşu tokatlamak için donu indirdim ve odayı iğrenç bir taşşak kokusu kapladı. tarifi imkansız beyler, öyle böyle değil, nefret ettim kendi taşak kokumdan amk. aldım elime bir tane ıslak mendil, taşaklarımı ve gibimi sildim, paketten ilk çıkardığımda beyaz renkte olan ıslak mendil, taşaklarıma sürdükten sonra böyle koyu sarı bir renk aldı. durum ciddi beyler, mikrop kapabilirim zannedersem. ama şu an çok üşeniyorum banyo yapmak için, heralde yarın sabaha kalacak bizim iş.

    buradan amlı panpalarıma sesleniyorum. öncelikle alayınızın dıbına koyayım! sonralıkla da, yav kızım altına yatacağınız adamı önce bir banyoya sokun. elalemin su değmemiş gibini taşağını yalamayın, hijyenik olun biraz. yemin ediyorum şu halimle shakira gelse, gibimi - taşaklarımı yalamak için bana onbinlerce dolar para teklif etse, yemin ederim yalatmam. ama yüzbin papele her şey değişebilir. ama "gel, sen beni yala" derse, ona cüzdanımdaki 20 tl'lik banknotu seve seve veririm. hatta o karı sıçsın, dilimle yalayarak temizlemezsem ne olayım. o nasıl bir züttür lan! neyse, bu da başka bir başlıkta tartışılsın.

    velhasıl kelam durum budur panpalarım. shopare89 panpanızın size naçizane önerisi, düzenli aralıklarla banyo yapın. bu aralıklar mümkünse 2-3 günü geçmesin. hepinize saygılar, hayırlı akşamlar.

    özet: kendi taşak kokumdan iğrendim amk

    Edit: beyler-bağyanlar banyo yaptım ve traş oldum. vücudumu sabunlamadan önce bi 20 dakika kadar sıcak suyun altında kaldım ki anca kirlerim kabarsın. vay amk şu anda kendimi hiç olmadığım kadar temiz hissediyorum. bir daha bu kadar uzun süre banyo yapmazlık etmiycem. O ağzını yüzünü gibtiminin omo reklamları da baştan sona palavra amk. kirlenmek güzelmiş.. onlar gelsin de benim taşaklarımı yalasın huur çocukları. tamam, şimdi sakinim.

    edit'in özeti: banyo yaptım, rahatladım, kirlenmek güzel falan değil amk.
    ···
   tümünü göster