1. 51.
    0
    Denendi o ateist yasam tarzi. Biraz Mao ve Lenin oku. Tanrinin olmadigi bir sistem kuramazsin. Kurarsan da dunyanin en fasist yonetimi olacaktir. Neden? Cunku olumnden sonra yasamin olmayacagina inananlar kosedeki fareden farksiz olarak gozukecektir. Bir hayvandan seni farkli kilan sey dusunebilme yetenegin degil. Umut. Onu yaratan da Tanri inancidir ve inancsi olmayan toplumlar yok olmaya mahkumdurlar. Tipki ataturk un soyledigi gibi.

    Hepimiz ateist olsak dunyadaki suc oranlari ateistler aleyhine olurdu. Savaslarin sebepleri bilimsel deneylerle insanliga fayda saglamak amaciyla afrikali insanlari denek olarak kullanmak olurdu misal.

    Sana bir soru 500 milyon ateistiz. Olumden sonra yasam da yok tanri da. Kalan 5.5 milyar insan da yasadigimiz tek yere dunyaya turlu turlu zararlar veriyorlar. Bilimsel olarak farkettik ki bu 5.5 milyar insani yok edersek hem gelecek nesiller daha saglam olacaklar hem de dunyamiz bir cuval dertten kurtulacak.. Simdi soyle bana ateist dunya meraklisi arkadasim. Bu 5.5 milyar insani oldurmemem icin bir tane mantikli bilimsel ahlaki SEBEP? Ha kosedeki zararli sivrisinekleri oldurmusuz ha 5.5 milyar insani. Ne farki var?

    Herneyse bu islere girmeyin barda ogrendiginiz uc kurusluk ateist zirvalariyla. Biraz da tarih kitabi karistirin. Saygilar annem.
    ···
   tümünü göster