1. 1.
    +2
    nedir vur-kaç taktiği ?

    vur-kaç taktiği 3 adım ileri atıp durmak , tepki vermemektir yeri gelirse 3 adım geri atmaktır.

    bu taktik ile bir kadını ve bir erkeği köpeğiniz edebilirsiniz.

    örneklerle vur-kaç taktiği :

    hayatınıza yeni girmiş bir kadın düşünün : size ilgi gösteriyor , sürekli konuşuyorsunuz fakat " net " bir şey yok aranızda , tam alışmışken birden duruyor , tepki vermiyor sanki hiç bir şey olmamış gibi davranıyor.bu durumda siz ister istemez o kadın hakkında düşünmeye başlıyorsunuz kafanızda 100lerce neden ? sorusuna cevap bulmaya çalışıyorsunuz ister istemez bilinç altınızda bu kadın yer ediniyor ilk başlarda ne kadar basit bir gözle baksanız dahi. sonra aradan zaman geçiyor tekrar hiç bir şey olmamış gibi size mesaj atıyor ,ilgi göstermeye başlıyor güzel bahanelerle geri kazanıyor sizi. çaresiz kalıyorsunuz

    bu bir nevi elde edememe sendromudur. egonuza yapılan bu saldırı sizi ne kadar güçlü olsanız da yavaş yavaş caresiz bırakır.

    çok çirkin bir kadın bunu size yapsa bile ister istemez " noluyor lan " dersiniz. hepimiz bu şekil saldırılara uğramışızdır hayatımızda.

    peki ne yapmak lazım ? nasıl bir savunma ile karşılık vermek lazım

    bu örnekte verdiğim olay başınıza geldiyse karşı tarafın durduğu anda sakın üstüne gitmeyin. mesaj atıp darlamayın ya da her hangi bir şekilde iletişime geçmeyin. oldukça zordur kendini tutmak fakat bir şekilde tutun kendinizi. elbet geri dönücek size ben söz veriyorum *

    geri döndüğü zaman bu sefer siz durun fakat çok uzun degil belki 2 saat belki 1 gün o size kalmış ama sakın ve sakın zaman aşımına uğratmayın olayı.

    mesajlaşıyorsanız geç cevap verin , aradıysa açın telefonunu hiç bir şey olmamış gibi " canım işim var ben sana dönücem " diyip 4-5 saat sonra arayın geri. ilerleyen günlerde çok fazla giblemeyin dozunda bırakın herşeyi hem ilgi gösterin hem giblemeyin.bir anda çoşun sonra sussun.bu sefer o düşünmeye başlasın o merak etsin o neden desin.

    emin olun züt olucaktır.bu sefer durum anında ters teper ve aynı şey ona döner bu sefer o ısrarcı olur o peşinizden gelir.

    tabi ki bu konu oldukça detaylı ve uzun ,ilişkiye göre değişebilir fakat özet ile hep aynıdır.

    sorusu olan ya da merak ettiği bir şey olan varsa cevaplarım

    saygılarımı sunarım

    ambiticoo
    ···
   tümünü göster