1. 1.
    +2
    @3 panpa kas lifi zarar görmüş olabilir. dinlendirmekle iyi etmişsin devam etseydin kopabilirdi. özellikle görüntüde çok iğrenç dururdu ve kas eski tonüsünü kaybedebilirdi. ortopediyle bi alakası yok panpa potasyum ve kalsiyum içeren sebze meyve ye.

    @4 panpa yaşınla ilgili. kemikler kaslardan hızlı uzar bu yüzden kaslarda ağrı olur.

    @5 panpa boğazına cisim kaçanlarda
    -tam tıkanma varsa yani hiç nefes alamıyorsa hemlich manevrası uygularsın. arkasına geçersin elini yan yumruk şeklince yapar diğer elinle desteklersin, göbek deliği ile iman tahtasının bitiş yerinin arasına koyarsun kendine ve yukarı doğru hareket yaparak çıkarabilirsin. çıkmaz da bilinci kapanırsa yere yatırıp yeniden canlandırma uygulamasına başlarsın.

    -yarım tıkanmalarda yetişkinlerde cımbız yöntemiyle alabilirsin, bebeklerde çengel yöntemiyle alabilirsin. ama asla cismi görmeden ağıza dalış yapma. cismi geriye itip tam tıkanma yaratabilirsin.

    -dili geriye kaçanlarda http://www.gelisimsurucu.com/images/ilk2.jpg baş geri çene yukarı manevrası uygulanır panpa.

    @6 panpa geç boşalma bende de var doktora gittim daha ne istiyorsun amk dedi. antidepresan kullanmanla bi ilgisi olmadığını düşünüyorum.

    @7 et beniyse plastik cerrahla görüşüp aldırcaksın panpa. normal ben ise sorunu olmaz ama görüntü kötü dersen yine plastik cerrahi.
    ···
   tümünü göster