1. 1.
    +44 -1
    yapması ne kadar ikiyüzlü karaktersiz bir tavır amk.

    insanlığın temelinde üremek varsa üremenin temelinde gibiş vardır kızlar. üremeyi teşvik eden şeyde gibişmenin insana verdiği zevktir. yoksa neden insanlar birbirinin üzerinde at gibi tepinsin. kimse çoluk çocuk yapmaz.

    neyse konu nereye gidiyor amk. sen şimdi elemanı tahrik edip onu azdırdığını görerek içten içe egonu şişiriyor kendi kendini tatmin ediyorsun ama yinede vermiyorsun. sonra o çocuğun 31 çektiğini öğrenince ay iğreeeenç sapıkkk diyorsun.

    be dıbına hızarla girdiklerim. sen erkeği azdırıp vermemekle içten içe masturbasyon yaparken sorun yok, evde dıbını parmaklayıp, türlü türlü sebze meyve sürttürürken sorun yok, yastıkların minderlerinüzerine çıkıp deli gibmiş gibi kıpırdanırken sorun yok, mağdur ettiğin duygularıyla oynadığın eleman seni düşünüp 31 çekti diye sapık ve iğrenç oluyor öyle mi. ne yapsın amk çay bardağına bakım mı asılsın garibim. bu şekilde düşünen karıların başına şöyle ibrahim erkal gibi ağır kro ve kıllı bi abimiz gelsinki bunları cezalandıra cezalandıra ağzından lahmacun kokuları üfşleye üfleye bi gibsin akılları başlarına gelsin.

    tamam sakinim beyler bi durun amk
    ···
   tümünü göster